Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Van itt olyan akinek hosszabb...

Van itt olyan akinek hosszabb ideig be volt csomosodva a melle es ki tudta masszirozni? Nem szopizik a picim, hogy tudnam kiszedni?

Figyelt kérdés
A lenyeg h nem szopizik a picim,fejzem neki de becsomosodott nagyon...mar szedek antibiotikumiz,tejapasztot vasarnap ota ez kb az 5.nap hogy benne van,eleg nagy.sebesz hetfon latta azt mondta nem kell felnyitni de egyszeruen nem megy kimasszirozni...napi 3xfejek,tudom kevesnek tunik de az apasztas elott is ugy csinaltam,ezert hagytam igy,es a jobb mellem mar szepen el is apadt .Van tippetek mit csinaljak?ez meg normalis ido hogy ennyi ideje be van allva?
2015. dec. 16. 15:51
 1/7 A kérdező kommentje:
Bocsi a sok hibaert,telefonrol irok.szoval a gyogyszereket vasarnap ota szedem es mar elotte 2-3nappal kezdett durvan beallni.
2015. dec. 16. 15:54
 2/7 anonim ***** válasza:

Egy jó IBCLC-t keress a környékeden. Barátnőmnek egy ilyen szakember segített (3000.-ért, szóval nem durva áron), kiment házhoz, meleg borogatás után kimasszírozta neki, és ez mentette meg a barátnőmet a műtéttől, mert már kezdett begyulladni és ki akarták tisztítani, de megúszta.

Keress itt segítséget közel magadhoz: [link]

2015. dec. 16. 16:12
 3/7 anonim ***** válasza:
Fejés előtt tegyél a melledre meleg vizes borogatást, vagy meleg vizes zuhannyal masszírozd át a melledet, főleg a csomó helyét. Ezeket viszont csak akkor szabad, ha csak csomós a melled, nem piros és gyulladt, ez utóbbi esetben nekem a káposztalevél-borogatás sokat segített.
2015. dec. 16. 16:17
 4/7 A kérdező kommentje:
Koszonom,tanacsadot fogok hivni szerintem.mar gyulladt volt azert is kaptam antibiotikumot...csak en annyira nem tudom szakszeruen masszirozni...
2015. dec. 16. 18:30
 5/7 anonim ***** válasza:
Szerintem ne kinlódj egyedül, hívj tanácsadót, nekem is szopis tanácsadó segített, 2 alkalom alatt gyönyörűen kimasszírozta és nem olyan ügyes volt, hogy nem is fájt.
2015. dec. 16. 18:38
 6/7 anonim ***** válasza:

Nekem egyszer volt egy oriasi csomom, amit tudtam h magamnak nem tudom kiszedni.

A férjem kertem meg h masszírozza ki. Szerencsere sikeres volt. Persze nagyon ossze kellett szoritsam a fogam, de megerte

2015. dec. 16. 22:11
 7/7 anonim ***** válasza:
te nem tudod magadnak elmaszirozni az tuti. Kórhába nekem is becsomósodott, és elmaszirozták, de a könnyeim folytak majdnem. Már látta sebész? Akkor tényleg jól el van durvulva, de miért nem ajálottak sgitséget, vagy te miért nem kérsz segitséget minél hamarabb? Nekem egyszeri maszirozásnál sikerült, csak tényleg fájdalmas és olyan kell aki érti, és nem sajnál, hogy jól tudja elmaszirozni és igen sokat sokat fejni. Kár h nem szopizik, az isteni volna ha kiszivná, mert elég gyengén lehet fejni. Hajrá szoritok, hogy kapjál egy segitőt aki ügyesen elmaszirozza.
2015. dec. 18. 18:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!