AZ egyik mellem nagyon be van keményedve, csomósodva, mit tegyek?
5,5 hós a fiam, nagyon bekeményedett a mellem, félek, mellgyulladások lesz. Mit kell csinálni hogy ha lehet még megelőzzem? Bimbó alatti kb. két 2cm-es sáv lefelé.
Borogattam hideggel, maszíroztam, fürödtem melegvízben, seddig semmi nem használ.
Nincs teli, szopik belőle, nem tudom mitől lehet.
Szoptatás előtt melegvizet folyatsz rá, közben körkörös masszázs, szoptatás közben tovább masszírozod ott körkörösen. Ha kiszívta, rövid idő múlva - amikor már hajlandó enni- újra tedd rá, hogy tovább szívja. Nekem így sikerült megelőzni a komolyabb bajt.
Továbbiakban arra figyelj hogy ha nem ürült ki teljesen a mell, legközelebb megint azzal kezdjetek.
Lehet hogy tejköved van. A bimbon nem latsz egy kis feher pottyot? Ha ko akkor ki kell fejni. Nekem sokszor van, neha csak 1 nap utan sikerul kiszedni. Ezt a baba nem is tudja kiszivni.
Még probalhatod azt, hogy ugy szopjon hogy az alla legyen a csomo fele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!