2 hete szoptatok. Nem okozott gondot, nem fájt, de tegnap este óta a bal bimbóudvar felett kidudorodott egy ér és váratlanul belenyilal a fájdalom egyre többször. Masszírozni nem mertem még az eret. Tehetem, vagy borogassam? Javaslatok?
ha nem fáj, nem kellemetlen az érdudor, akkor nincs baj. az én cicimen is van ilyen.
csak akkor masszírozd, ha eldugul egy tejcsatorna - az olyan sajgó fájdalom mellen belül, mikor a baba szívja, és pl. a kézi fejésnél nem érzed, de ha a gyerek szív, akkor igen.
nem kell ám meggyúrni, én pl. úgy csináltam, hogy amíg a babám szivogatta a cicim, én az ujjbegyeimmel lépkedtem a mellemen, a fájó rész környékén. (finoman masszíroztam) elmúlt 1 nap alatt...
ha meg úgy fáj, hogy olyan égő érzést érzel, mikor nem is szopizza a baba, akkor az azt jelenti, hogy kicsit túlterhelődött a cici, ilyenkor próbáld meg inkább a másik melledre rakni - a fájót majd éjjeli evéshez add oda neki, akkor nem kortyol valószínű olyan erősen.
(nekem ilyen is volt már)
természetesen borogathatod hüvös, nem hideg vízzel, de kipróbálhatod a langyos zuhanyt is, amelyik jobban esik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!