Lehet olyan h valakinek nem elég tápláló az anyateje?
Figyelt kérdés
2008. szept. 15. 08:29
1/3 anonim válasza:
Hallottam már ilyet, és ilyenkor pótlást adnak, de nagyon fontos, hogy ilyenkor is szoptasd! De miből gondolod, hogy nem elég tápláló? Tedd gyakran mellre, amikor kéri, egyél tápláló ételeket, és lehet, hogy megoldódik a probléma!
2/3 anonim válasza:
Nincs ilyen. Gyakran hallani azt, hogy vizes a teje, stb., de ilyen nincs. A tejci eleje mindig vizes, kékes színű, mint valami leves a főétel előtt. Nyáron pl. ebből a kékesből sokkal több van, szomjoltóként. Szopi közben, kb. 10 perc után jön az ún. hátsó tej, ami sárgás, zsírdús, ettől hízik a baba. Télen pl. sokkal nagyobb a zsírréteg a tejen, ha egy pohárban állni hagyod. Tapasztaltam is, mert sajnos szoptatni nem tudtam, fejtem a tejet. Ha valaki túl hamar teszi át egyik mellről a másikra a picit, vagy hamar vége a szopinak, csak a vizes tejből szopik, amitől nem is tud hízni. Persze vannak kivételesen ügyes babák, akik 5 perc alatt végeznek. :)
3/3 anonim válasza:
Nekem a barátnőmnek volt ilyen.
A pici 1 hónaposan evett 130 ml-et és mégsem hízott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!