Hogyan kell leszoktatni a gyereket a szoptatásról?
El tudom képzelni, hogy már nem annyira kényelmes szoptatni egy 27 hetes gyereket. Eddig is nagyon kitartó voltál! :) Nekem azt mondta a nőgyógyász, hogy ők úgy szoktatták le a gyerekeket, hogy elvitték egy hétvégére őket a nagyszülőkhöz. Volt sírás egy pár óráig, anya és baba részéről egyaránt, de egy idő után megszokta a baba, hogy nem lehet cicire kéredzkedni.
Ez azért jó megoldás, mert így nem áll fent annak az esélye, hogy anya megsajnálja, amikor sír és mégis megszoptatja.
A legelső válaszadónak köszönöm a linket!engem most érint a téma és rengeteget gondolkodom mostanában hogy 19hónapos "babám" elválasszam-e,nem fogom,nem éri meg.
Aki azt írta 1éves korában el kellett volna...egyrészt ez nem segítség!!nem ezt kérdezték!másrészt miért kellett volna?mi nagyon megszenvedtük hogy ne tápszeres baba legyen nagyon örülök hogy sikerült!Látom a játszótéren is már kevesen vagyunk..érdekes 1éve dicsőség volt szoptatni ma szinte lenéznek,én sose néztem le aki nem szoptatott!sose tettem megjegyzést!mindegy kitartás szoptatós anyukák,megéri én hiszem hogy jó kapcsolatunk lesz,hogy most alapozom meg 50évig tartó belém vetett hitét bizalmát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!