1 vagy 2 mellből szoptatsz alkalmanként? Ha 2-ből szoptatnék, több lenne a tejem?
AZ enyémben kevesebb volt, akkor szoktam át a két mellből szoptatásra, 3 hét múlva elhagytuk a tápszert, azóta is elég a tejem. Próbáld meg, de készülj fel, hogy pár napig, amíg nem áll be a kereslet.kínálat, addig úgy fogod érezni, hogy még annál is kevesebb, mint volt. Nekem 6 nap alatt állt be, addig ha kellett adtam pótlást. Közben fejtem is, hogy több legye, szopik után még vagy 10-15 percet.
Kitartás, simán meg tudod oldani, hogy elég legyen, csak tényleg két mellből adj neki.
Kitartás, én meg drukkolok, hogy hamar beálljon!
ҝ
Több lesz, mert több inger éri a melledet.Két mellből való szoptatás esetén mindig azzal a mellel kezdd, amelyikkel legutoljára abbahagytad.
Nem tudom mennyivel született, de 7 hetesen a 4900 biztosan nem kevés. :o)
Szerintem nincs szükség pótlásra sem, mert az is csökkenti a tejmennyiségedet...
Jü szoptatást/szopizást nekteK!
Én váltott mell híve vagyok, és szopi után fejj mindig. Minél többet szoptatsz, annál több lesz a tej.
LEeht beválik a két cicis megoldás, egy próbát megér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!