Mennyit kell ennie egy hetes babának alkalmanként?
Megijedtem,mert fogytunk kb 50 gr-ot!
3 óránként nagy munka árán keltettük,és 30-50 lm között szopizott,de dolgoznunk kellett érte,hiszen aludni akart!
Most próbáljuk,h magától kérje,ma egészen jól ment!
Remélem hízni fog:-)
Mennyi vizet adtok nekik ez mellett?
Köszönöm a válaszokat!!!
Az anyatejhez KÉPEST sokkal kevésbé értékes és jelen esetben ez a lényeg! Az anyatej 87%-a víz + még egy csomó olyan összetevő, ami a vízben SOHA nem lesz benne. Nem tudom, szerintem nyilvánvaló a különbség.
Nem arról van szó, hogy a víz rossz lenne, hanem arról, hogy ha az anyukának módjában áll jobbat (a legjobbat) adni a babájának, akkor ne bíztassuk arra, hogy ezt ne tegye meg.
Ha a baba szomjas, alapjáraton anyatejet fog igényelni (ti. szopizni szeretne), nem vizet. - Már ha közben szépen, de feleslegesen rá nem szoktatják a külön ivászatra és a vízre, mert akkor nyilván azt is kérheti. De ettől még nem jó neki és nem is lenne rá szükség(e).
Hát, lehet, hogy pl. házon kívül könnyebb üvegből vízzel megitatni, mint megszoptatni, de...
Sejtem, hogy ki mindenki gondolja mégis az ellenkezőjét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!