2 hónaposak vagyunk. A szopi sokszor 1,5-2 óra. Én már idegileg kész vagyok. Ugy érzem inkább a tápszer. Mit tegyek hogy elfogadja a cumis üveget?
Köszi a biztatást. Nem tudom hol rontom el. Tej az elvileg van, mert ha végre elalszik, és oda tudok jutni én is tudok lefejni. Sőt van hogy úgy inditjuk a szopit, hogy előtte már csöpög, folyik a tejcsi. Ugyhogy nagyon dolgoznia sem kell érte, csak nyelnie. De a helyzet ilyenkor sem jobb. Igyekszem piszkálni, ha úgy érzem hogy elaludna a cicin, csipkedem, csikálom, simogatom.
Vegyem le a ciciről 20-30 perc után, és lesz ami lesz? Szívesen adnám én is a cumisüvegből akár a tejet neki, csak valahogy végre elfogadná az üveget.
A cumival szintén ez a helyezet. Egyenlőre csak nyalogatja, és tolja ki a szájából. Próbáltunk gömbölyüt, laposat, hát még nézem milyent lehet kapni. Ugyanez igaz a cumisüvegre.
Lehet nem melegítem meg eléggé?
Ha nem elég tápláló a tej, akkor viszont mitől hízik? 1600 grammal nehezebb mint ahogy kijöttünk a kórházból. (vagy ez kevés)?
Én nagyon szívesen szoptatnák, akár 2 óránként is, ha nem tartana 1,5 óra hosszan!
Sőt ahogy kijöttünk a kórházból én voltam a családban az aki azt mondta még a nagy melegben is,hogy a gyerek nem kap teát, vizet, csak cicit! Pont azért,hogy ne szokja meg a cumisüveget, vagy a kanalat! Én csak szoptatni szerettem volna.
De ez egyre kilátástalanabb.
Azért köszi a biztatást.
Szia, én értem, hogy érzel..
Nekem az elso hónap nehéz volt, mire megszoktuk a szoptatást, kezdett fogyni a tej. Rettenetesen kétségbe estem, rossz anyának éreztem magam, és mindent megtettem, hogy visszahozzam. 3 hónaposan már biztos voltam benne, hogy nem elég, pótolni kellett, minden szopizás után sírt a babus is, én is. A 4. hónaptól pedig fejtem,surun, és uvegbol kapta, de így is annyi lett a tejnek, 5 hós korátol tápszeres.
Igen, a legjobb szoptatni, de az anya is csak emberbol van, és bizony van, hogy kimerul és kiborul, nincs ezzel semmi baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!