Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mit tegyek? Hogyan szaporítsam...

Mit tegyek? Hogyan szaporítsam atejet?

Figyelt kérdés
3 és fél hónapos a babám és kb. egy hete nem tudok egy deci tejet sem fejni pluszba a szopik után, pedig eddig naponta 2 decit eltettem. A babának elég de jó lenne tartalékolni. A szopis tea nem segített...
2008. szept. 12. 20:32
 1/4 anonim ***** válasza:
More milket kipróbáltad? Van a gyogyszertárban egyéb homeos készítmény is ilyenre, ott tudnak segíteni.
2008. szept. 12. 21:42
 2/4 anonim ***** válasza:
Nálam is kb 4 hónapos kor körűl volt ilyen-én azt csináltam, hogy amikor csak kért adtam neki szopit. szerintem elég ha szoptatás után még tíz ml.-t tudsz kifejni
2008. szept. 12. 21:44
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Ne aggódj!!! Nálam is volt és van ilyen, mikor valamiért (még nem jöttem rá, hogy mi az oka) kevesebb tejcsit tudok fejni. De ez csak átmeneti dolog.

A raktrozással az a baj, hogy amit 3,5 hónaposan eszik a baba, az egy hónap múlva már nem lesz számára tápláló, ezért nem fagyasztok én sem már. Gondold végig, másfél hónap múlva már kóstoltatnod kell, és vannak olyanok, akik az első kostoltatásnál már imádják az új ízeket, és akkor már nem kell nekik annyira az anyatej. Nem azt mondom, hogy a te babáddal is így lesz, de szerintem nincs miért aggódnod. Csodálatos dolog, hogy eddig is ilyen bőséges mennyiségű tejcsid volt, na meg persze lesz is.

2008. szept. 12. 22:42
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm.Remélem minden ok lesz...
2008. szept. 13. 10:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!