Keves a tejem es urtica urens ch5 ot szeretnek szedni h szaporitsam babam csak 2 hetes . Szedhetem? Menyit es hogy?
Szerintem nyugodtan szedheted. Én úgy szedem, hogy napi 2*5 golyó 5 napig aztán 2 nap szünet.
Arra figyelj, hogy előtte és utána fél órával se enni, se inni nem szabad, és a golyót nem szabad kézzel megfogni. A kupakjából kell bevenni és a nyelved alá tenni.
Remélem segítettem.
Boldog babázást :)
Szia!
nekem is Laktoherbbel sikerült szaporítanom. Én próbáltam más szopis teákat meg homeos bogyókat, ez jött be. Amikor elkezdtem inni már két mellből kellett szoptatnom egy evésre, most (1 hét telt el) elég az egy mell, sőt sokszor annyira tele van, hogy fejnem is kell, pedig általában 120-130ml-ket eszik a 6 hetes kisfiam.
Szia!
Én is szedem az Urticat, de csak kúraszerűen szabad használni. 3 napig 3*5 bogyó, 2 napig 2*5 bogyó és utolsó nap 1*5 bogyó. Ha érzem hogy kevesebb a tejem, akkor ismét csinálok egy kúrát. Már vagy 3 hete ért véget az utolsó kúra, és mindig szépen van tejem.
Kisfiam 5 hós, és eddig csak anyatejes.
Ha esetleg az Urtica nem válik be, próbálkozhatsz a Ricinus Comunnis CH5 bogyóval is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!