Hogyan lehet sokkal több tejem?
Figyelt kérdés
Milyen étel, ital segít? Kislányom 2-3 óránként eszik.2008. szept. 12. 17:47
1/3 anonim válasza:
Szia!Az már egy jó pont ha kislányod ilyen sűrűn szopik!!Minél többször rakod mellre,annál jobban tud termelődni a tej.Amúgy az alkoholmentes sör szerintem segít!
2/3 anonim válasza:
A kislányod segíthet.
HA kell neki a sokkal több tej.
Te is segíthetsz kicsit, ha jó sokáig szoptatod - és utána még magad is fejsz. Akkor is fejhetsz, ha már elfogyott: olyankor újra képződik tej.
Egyébként egyél rendesen, és igyál bőven vizet vagy gyümölcslevet.
3/3 anonim válasza:
Szopi után fejd ki a maradékot (esetleg két szopi közt is fejj ki egy keveset, ezzel is több tejtermelésre ösztönzöd a melled), és van homeós golyó (én Urtica Urens 5CH-t szedtem), szopis tea (Lactoherbet ittam), állítólag jó a "Győri Édes Jó Reggelt!" keksz a gabonatartalom miatt, alkoholmentes sör, köménymagos leves is. Pihenj, amennyit csak tudsz. Az pedig, hogy rengeteg folyadékot kell inni, csak tévhit, ugyanis ha erőlteted, többet ártasz, mint használsz. Napi 2,5-3 liter untig elég. Én nem ittam többet 2 liternél, mégse száradtam ki, napi ötször pipiltem, és még 1,5 liter tejcim is volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!