Elektromos mellszívó megéri az árát? Nem veszi igénybe jobban a mellet? Nem fog tőle lógni?
Szia!
Én pont azért vettem elektromosat, mert fájt a kezem a kézi fejéstől. Az elektromostól meg a mellem, de nagyon, nem is használtam. A kézi kíméletesebb. Ja, és nem is jött annyi, mint a kézivel. Pedig azt hittem jobb lesz, de nem...
Szia!
Sokat fejek es ezert en is vettem elektromosat. Ketszer hasznaltam, aztan vissza tertem a kezihez. Sokkal fajdalmasabb volt a fejes es kevesebbet tudtam vele lefejni mint a kezivel. Nekem penzkidobas volt. Ugy ertem hogy ejszaka hasznalnad. Nem tudom hogy a masik gepek milyen zajosak, de amelyiket en vettem (nanny) az eleg hangos. Mikor hasznaltam nem hallottam volna ha a picim felsir. Szerintem mielott megvenned probalj ki egyet, kerdezd meg a vedonodet hatha tud egyet amit kiprobalhatnal.
Jo egeszseget neked es babadnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!