Megihatok egy pohár sort (3dl) szoptatás alatt?
Másfél hónapos a babám. Természetesen utána nem szoptatnék 2-3 órán át.
Vagy még korai? Meg kell várni, amíg 6 hónapos nem less? Azt olvastam ugyanis, hogy egy ilyen kicsi babánál még nem képes a máj lebontani az alkoholt, ha esetleg a 2-3 óra alatt nem távozna teljesen a szervezetemből.
Illetve, ha szabad, akkor le kel lfejni a tejet előtte? Vagy az távozik, ahogyan a vérből is (vérkeringés)?
6 hónapos baba gondolod bírja az alkoholt? :O
igen, le kell fejni a tejet, nem is egyszer. olyan 6-8 óra alatt szívódik fel, utána még egyszer le kell fejni (meg előtte is) és akkor nem kap. de majd 6 hónapos, 1 éves korában sem kaphat se alkoholt, se tejjel együtt alkoholt
Jaj, kicsit félreérthetően fogalmazhattam :)
Nyilván nem arra gondoltam, hogy 6 hónaposan majd sörözök ezerrel)))) Hanem arra, hogy akkor már érettebb a baba mája, tehát, ha tegyük fel, megiszol 2-3 dl sort, majd 3 órán át nem szoptatsz, de némi alkohol még mégis kimutatható lenne ekkor, de minimális, akkor azt már egy 6 hónapos baba mája nagyobb sikerrel bontaná le, mint egy 6 hetesé például. Erre gondoltam. Természetesen nem szeretném elereszteni magam sem most, sem egy év múlva. Amíg szoptatok - biztosan nem. Csak most annyira megkívántam, és gondoltam körbejárom a témát, hogy szoptatás alatt milyen feltételek mellett valósítható meg ez egy ilyen kicsi baba szoptatása mellett (ha egyáltalán megvalósítható, ugyebár).
5-ös vagyok
Csak alkoholmentes sört ihatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!