Újramelegített anyatej meddig áll el?
Mindenhol csak a fissen fejt tej szobahőmérsékleten való eltarthatóságát írják le, na de mi a helyzet akkor:
ha előzőleg lefejt, majd hűtőben tárolt tejet melegítenék és ezzel indulnánk útnak (pl.: orvoshoz a város másik végébe)?
Meddig adható oda vajon az így "elkészített" tej?
Mondjuk ott, ahová mesz? Pl orvosnál, a város másik végében? Minimum meleg víz mindenütt van, az pont elég felmelegiteni
Bár mondjuk apró kérdések felmerulnek : 1, miért kell lefejni a tejet, miért nem lehet ott megszoptatni? 2, miért esik bele egy étkezés pont abba az időbe, amikor menni akarsz?
Az orvos csak egy példa.
Nem maradhatnánk a kérdésnél??
Nem lehet órákig felmelegitve tárolni. Ez megfelelő valasz?
Nem tudok olyan helyet elkepzelni, ahol ne lenne lehetőség megszoptatni a gyereket, vagy megmelegiteni a tejet neki.
Nem mindenki szereti ám kirakni a mellét nyilvánosan és szoptatni. Én se csináltam soha, és nem is fogom. Biztos tök jól nézne ki, amikor spriccel a mellemből a tej, a lányom meg elengedi, mert túl gyorsan jön neki... Meg amúgy sem, van, akinek ez nem fér bele.
Kérdező, szerintem is vegyél olyan melegítőt, amit a kocsiban is lehet használni és úgy vidd. Vagy ja tudsz, fejj le friss tejet és rakd termoszba. Én ilyenkor egy mellből szoptatok, a másikba gyűjtök, és indulás előtt lefejem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!