Nem kellene még elkezdenem a hozzátáplálást?
Figyelt kérdés
5 hós múlt a babám 12-én, és nemhogy előre haladnánk, hanem visszafelé. Az éjszakát még most sem alussza át. Eddig 3 óánként kelt szopizni, de egy hete már ez sem elég neki, már 2 óránként igényli. És ez napközben is igy van. Szerintetek? Amúgy csak anyatejes volt eddig.2010. márc. 15. 17:02
11/13 A kérdező kommentje:
Már van két foga, de nem azóta csinálja ezt, és ahogy írtam, nappal is így megy. Tegnap már vettem tejpépet, hétfőn még elmegyünk a dokihoz, ő mit mond, és szerintem elkezdjük a kóstoltatást.
2010. márc. 20. 08:00
13/13 anonim válasza:
Nalunk is ez volt, csak az en babam 3 honaposan kezdte volt ugy hogy ejjel 7x is fol volt. Nagy baba mondjuk...4 honaposan 8.66.volt. Birtam egy darabig, de aztan vedono tanacsara elkezdtem a hozzataplalast 17 hetes koraban. Persze nagyon pici adagokban, mire megszokta 2.5 honap telt el, es kb 5.5 honapos koraban javult az alvasa, mondjuk meg most is kel 1x ejjel enni, de ezt mar ki lehet birni. En a vedono tanacsara eloszor tapot adtam extra ehes babaknak, ezt kapta vacsira. Aztan a 4.honaptol tejpepet vacsizik. A cici mar nem is kell neki, meg en is elegge ki voltam mar, ezt mondjuk sajnalom.
Remelem segitettem. Jo babazast es sok ataludt ejszakat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!