Elkezdeném a hozzátáplálást. A gyümölcsöket mivel passzírozzátok le? Gyümölcscentrifuga? Milyen? Vagy hogyan?
Figyelt kérdés
2010. júl. 2. 12:04
1/9 anonim válasza:
én sima botmixerrel csinálom vagy reszelőn. Attól függ milyen gyümölcs.
2/9 anonim válasza:
én turmixgéppel turmixolom, nekem a botmixer nem jött be.A meggyet és a cseresznyét turmixolás után még kis szűrőn átnyomom, így nem megy bele a héjja.
3/9 A kérdező kommentje:
alma? barack?
2010. júl. 2. 12:16
4/9 A kérdező kommentje:
most olvastam,itt...hogy nem lehet adni nyersen a gyümölcsöket?tehát meg kell párolni?főzni?
2010. júl. 2. 12:17
5/9 anonim válasza:
En egy par napja kezdtem a hozzataplalast es eddig reszelt, nyers almaval probalkoztunk. Elso 2 napban csak a levet kapta, most mar keves reszeleket is adok neki.
6/9 anonim válasza:
Ki írt ilyen hülyeséget, hogy nem szabad nyersen adni a gyümölcsöket??? Hiszen ha hőhatásnak teszed ki, legyen az párolás vagy főzés, elmegy belőle minden vitamin!!!
Nyersen add, azt kész!
Botmixer vagy üveg reszelő.
7/9 anonim válasza:
Üvegreszelő, bár az őszibarack elég érdekes utána / túl híg.
És nyersen kell adni őket, különben kimegy a vitamin.
8/9 A kérdező kommentje:
köszönöm
2010. júl. 2. 15:39
9/9 anonim válasza:
alma reszelve, a többi botmixerrel összepépesítve. Nyersen és a héjját sem szedem ki a meggynek, cseresznyének. Csak akkor párolom a gyümölcsöt, ha nagyon kemény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!