Szed közületek valaki Azália nevű fog. Gátlót? Milyen tapasztalatitok vannak róla? Én egy hete szedem és tegnap óta van pecsételő vérzésem.
Figyelt kérdés
Normális ez így?7 hetes a babám és csak szopizik igény szerint.2010. márc. 14. 12:55
1/7 anonim válasza:
Szia! Én éppen ezért hagytam abba a szedését, állandóan vérezgettem tőle. 1 hónapig szedtem aztán hanyagoltam.
2/7 anonim válasza:
Szia!
Én egy évig szedtem, sokáig nem volt semmi gond vele, viszont a 10. hónaptól állandóan véreztem tőle, úgyhogy abbahagytam.
Normális mellette a vérezgetés, a leírásában is benne van, viszont egy szinten túl már nem elég gáz.
Szerintem azért szedd még egy ideig,hátha elmúlik,ha rááll a szervezeted a gyógyszerre.
3/7 anonim válasza:
Szia! Nekem is volt vérzésem kb. 2 hétig az elején, de aztán elmúlt! Már 7 hónapja szedem! Nincs semmi bajom!
4/7 anonim válasza:
Én majdnem egy hónapig vérezgettem tőle, most már majd egy éve szedem, azóta semmi.
5/7 anonim válasza:
nekem ra 3 hetre volt verzesem es 2 hetig tartott,aztan azota semmi 3 honapig,most 1 honapja nem szedem de most se semmi,meg mindig szoptatok amugy
6/7 anonim válasza:
Én is az elején két hétig véreztem, azóta semmi. Három hónapja szedem.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2010. márc. 15. 08:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!