Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » 4 hónapos lesz a babám, mikor...

4 hónapos lesz a babám, mikor lesz a legjobb barátnőm esküvője. Szerintetek ihatok alkoholt a lagzin?

Figyelt kérdés
Kérlek ne hurrogjatok le, egyáltalán nem vagyok nagy ivós, de azért az ember csak szeret néha meginni valamit ilyen alkalmakkor. Lehetséges hogy mondjuk 1 napig nem szoptatok, míg kimegy az alkohol és aztán megint? Addig meg mondjuk kap lefejt tejet vagy tápszert? Vagy több nap míg kimegy?
2015. szept. 18. 13:51
 1/4 anonim ***** válasza:
56%

Vannak alkohol kalkulátorok a neten és mobilos alkalmazásban is. Megadod a testsúlyodat és a bevitt alkoholt, időponttal együtt. Megadja, hogy mikorra ürül ki.

Ha előre lefejsz tejet, akkor addig kaphatja azt, amíg kiürül a szervezetedből az alkohol.

Több nap nincs, az már detox kategória. Egy masszívabb esti lerészegedés után is reggel már tudnak vezetni az emberek, mert addigra kimegy. Kétlem, hogy annyira sokat akarnál inni, hogy maximum 6-8 óra alatt ne tudna kiürülni.

2015. szept. 18. 13:55
 2/4 anonim ***** válasza:

Szerintem ez így teljesen jó, ahogy kitaláltad. Másnap akkor kapja a lefejt tejet. Az azt követő nap meg már nem lesz a szervezetedben alkohol.

De alkohol kalkulátorral ki tudod számítani, hogy mennyi idő alatt ürül ki.

2015. szept. 18. 14:11
 3/4 anonim ***** válasza:

nekem gyógyszert kellett szednem 3 napig, az utolsó szem bevétele után csak 3 nappal szoptathattam

alkohollal nem tudom

de pl egy szál cigi 8 km futás után tisztul ki

2015. szept. 18. 14:47
 4/4 anonim ***** válasza:
Elsonek: 6-8 óra alatt 1,5- 2 pohar(2-2,5 dl) bornak megfelelő alkohol megy ki egy átlagos 60-65 kg súlyú emberből.
2015. szept. 20. 09:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!