Hány hónapig szoptattátok a babátokat?
Figyelt kérdés
2015. szept. 18. 12:12
13/20 anonim válasza:
Az elsot 26 a masodik most 20 honapos meg mindig szopizik,es nem ugy nez ki,mint aki mostanaban abba akarja hagyni:)
14/20 anonim válasza:
Az elsőt 5 hónapig, nem volt hajlandó tovább, a másodikat 2 hónapig, mellgyulladásom lett és mire elmúlt addigra elapadt a tej is. De mindketten tápszeresek is voltak szinte a kezdetektől. Nem is bántam, meg lehet kövezni, de én sose szerettem szoptatni, mindig kínszenvedés volt.
15/20 anonim válasza:
A nagyobb 11 hónaposan hagyta abba, már csak rágcsálta a cicit (6 foggal, áááááá), és nevetve spriccelte a tejet.
A kicsi most 6 hónapos, buzgón szopik.
16/20 anonim válasza:
1. gyerek 18 hónapig
2. gyerek 12 hónapig
3. gyerek 20 hónapig
17/20 anonim válasza:
Az elsőt 21 hónapig, a másodikat jelenleg is, ő 26 hónapos.
18/20 anonim válasza:
Hát én kész vagyok :D, ezeket a válaszokat most ki a fene pontozza és mégis mi alapján???? :D
19/20 leucikacska válasza:
jelenleg 30hos es esze agaban sincs leszokni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!