Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Volt már, hogy curryt ettetek...

Volt már, hogy curryt ettetek és az nyilvánvalóan rossz hatással volt a gyerekre?

Figyelt kérdés
Én 3 napon keresztül este curryt ettem, oda vagyok érte, és a 4 hónapos fiam a következő napokban totál kivolt, állandóan sírt és nyűgös volt... Vagy semmi összefüggés?
2010. márc. 12. 21:09
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha erős volt és szoptatsz,akkor lehet összefüggés.
2010. márc. 12. 21:20
 2/4 anonim ***** válasza:
Én kínait ettem, elég csípős volt, szegény babám 1 napig nagyon nyűgös volt, bizti a pocakja fájt. Azóta nem ettem kínai kaját, az itthonitól semmi ilyen gondunk nincs, mindent megehetek. Az én babám is 4 hónapos volt, amikor ez történt.
2010. márc. 12. 23:31
 3/4 anonim ***** válasza:
Van összefüggés: a legújabb kutatások szerint nem a k betűsök és a főzeléknövények bántják a kicsi hasát hanem a magas illó-olaj tartalmú ételek, fűszerek pl: hagyma, fokhagyma, bazsalikom, curry, chili stb.
2010. márc. 13. 08:24
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi... igen, elég erős volt, ráadásul volt benne jócskán színesbors és szerecsendió is... Na, akkor búcsút mondhatok a curry-nek egy darabig.
2010. márc. 13. 10:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!