Ha csak egy mellből etetek, akkor utána csak azt kell lefejni, amiből evett vagy a másikat is?
NE FEJD EGYIKET SEM ÉN 19 HÓNAPIG SZOPTATTAM FEJÉS ÉS PROBLÉMA NÉLKÜL
JÓ SZOPTATÁST
Érdemes kifejni a másikból, és elrakni hűtőbe; Később még jól jöhet. Én is hasonló cipőben járok. A kislányomat csak a bal mellemből tudom szoptatni, a másikból pedig kifejem ,így azt üvegből kapja meg. -Így legalább azt is tudom hogy mennyit eszik; kb. 130-140ml.-
Még mielőtt valaki írni, nem zavarta össze a babát a cumisüveg, pedig születése óta így megy, és már 10hetes.
Szerintem fejd ki nyugodtan. Ha pedig szoptatás után úgy érzed hogy sok van benne azt is kifejheted, így legalább több termelődik.
Remélem segítettem.
10 hetes kislány anyukája.
én is úgy gondoltam hogy nincsen de aztán mégis volt, az első kilányom nem tudott szopizni mert egy érdaganat van a száján őneki 4 hóünapig fejtem, de mindig nagyon keveset tudtam lefejni de az is elég volt neki soha nem is kaptt pótlást (aikor először műtötték 4 hós volt akkor már nem birtam tovább és nem fejtem többet)
a másodiknál megfogadtam hogy a kezzembe sem veszem a fejőt hát nem így lett egyszer megpróbáltam hogy mennyit tudok lefejni (akkor már 3 hónapja szopizott_) és tudod mennyi lett két mellből összesen 60ml hát nem sok ugye be is páánikoltam de aztán van egy jó védőnönk és ő mondta hogy ne aggódjak nem lehet annyit lefejni mint amnnyit szopik a baba így hát utána nem is vettem a kezrmbe a fejőt és boldogan szopizott 17 hónapig
ÉS CSAK A MÉRLEGGEL IGAZOLTATTAM HAVONTA EGYSZER HOGY VAN TEJEM
pedig én is gondolhattam vlna hogy nincs mert éjjelente 12-14 alakalommalmentem át hozzá szoptatni de fejni akkor sem fejtem
HIGGYJ MAGADBAN EZ A LEGFONTOSABB
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!