Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Az baj, ha csak 20ml tudok...

Az baj, ha csak 20ml tudok lefejni teli mellből?

Figyelt kérdés
A babám eszik belőle akár 120 ml-t is, de ha fejem nemtudok többet kipréselni.
2009. febr. 13. 11:51
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

A babák sokkal jobb technikával rendelkeznek, mint bármilyen kézi vagy gépi fejés. Azt szokták mondani, hogy ha te 60 ml-t tudsz kézzel kifejni, akkor ő 90-et tudna szopizni.

Lehet, hogy a fejési technikáddal van probléma.

2009. febr. 13. 11:53
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha be tudna fejés közben indulni a tejleadó reflex,akkor többet tudsz fejni...Nekem legalábbis ez volt a bajom,h én nem tudtam sehogy se beinditani,igy nem is nagyon jött nekem sem semmi...:(
2009. febr. 13. 12:02
 3/7 anonim ***** válasza:
Hány hetes a babád? nem alakult még ki a kereslet kínálat reflex?Mert akkor már felesleges fejned.
2009. febr. 13. 12:04
 4/7 A kérdező kommentje:
9 hetes, de szeretnénk elmenni párommal holnap este és próbálok fejni, arra az esetre ha felébredene és éhes lenne. Eddig nem fejtem soha. Napok óta gyűjtögetem, már összegyűlt két adag.
2009. febr. 13. 12:07
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy buta kérdés, de ugye a fagyasztóban van az a napok óta gyűjtögetett tej? A hűtőben 24 óráig lehet tárolni a lefejt tejet és ott sem a hűtőajtó belső polcán.

Nem tudsz valahonnan szerezni fejőketyerét? Én semmit nem tudtam kézzel fejni, csak mellszívóval ment.

2009. febr. 13. 12:20
 6/7 A kérdező kommentje:
Persze fagyasztom. Van egy mellszívóm, de az csak kicsinálja a mellbimbóm.
2009. febr. 13. 12:23
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos nem vagyunk egyformak. En sem tudtam soha fejni. Van, akinek a fejes nem inditja be a tejleado reflexet.

Esetleg meg megprobalhatod azt, hogy mikor a baba szopizik az egyik oldalrol, addig te fejed a masikat.

2009. febr. 13. 15:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!