Gabi86 kérdése:
Terhesség alatti szoptatás? Mi a véleményetek róla?
Szia, 6-os vagyok. Nekem akkor már csak 3-szor szopizott a fiam. Reggel, este és éjszaka, ha felébredt. Egyik reggel tejitalt adtam neki szopi helyett, elfogadta, nem kérte a cicit, másnap dettó. Harmadik nap éjjel, amikor felkelt nem adtam neki cicit. 1 óra volt mire vissza tudtam altatni, másnap már csak fél, harmadik nap fel sem ébredt. Akkor már az esti szopi helyett is tejitalt kapott. Nem kérte a cicit.
2015. aug. 27. 11:38
Nekem egy barátnöm első két gyermeke között 13 hónap a különbség,végig szoptatott, semmi baja nem lett senkinek. Több jó orvos mondta,hogy ez azért már egy régi hiedelem hogy nem lehet szoptatni..állitólag a terhesség 4. hónapjában lesz kevesebb a tej, de ha vki akkor is tovább szoptat akkor visszajön újra. Az én dokim azt mondta, hogy ha szoptatás alatt sikerül a baba akkor lehet tovább szoptatni mert már ilyen hormonszintnél összejött akkor lehet folytatni nyugodtan. Ha erős görcsöket érzek akkor hagyjam abba.
2015. aug. 27. 16:01
Huuu mit fogok én it kapni:) Lányom novemberben lesz 3 éves, még napi 2-3 alkalommal nyammog a cicin (reggel felkelés után, délutáni alvásnál, este altatásnál)
Mikor meg tudtam hogy jön a következő úgy voltam, hogy ha akar leszokik, vagy ha gond van abbahagyjuk. Nem volt semmi gond 37 hetes vagyok most, alig várom, hogy tandem szoptathassak :D :D
2015. aug. 28. 11:38
Aki azért lepontozott, mert követtem az orvosom tanácsát, annak csak gratulálni tudok. Én nem tudtam volna megbocsájtani magamnak, ha bármi baja történik a gyerekemnek.
2015. aug. 28. 13:06
15/18 A kérdező kommentje:
13 ügyi vagy nekem is ez volt a terve,ha kell leszoktatom,de csak ha gondot okoz.mikor teherbe estél akkor mennyit cicizett a gyerkőcöd?mert a lányom de. ha nem megyünk ki (mert pl: esik) akkor nonsztop cicizik.kicsit görcsölgetek,de nem cicizésnél akkor elmúlik.de azt olvastam ez normális.meg magnéziumot többet veszek be és elmúlik.remélem nem lesz gond,mert nem szeretném ha a lányomat lekéne szoktatnom,de a pocakban lévőnek se szeretném ha baja lenne
13-as vagyok, a terhesség elején nagyon matrica voltnon-stop cicizett volna ha hagyom, utána olvastam, kifejezetten azért mert megérzik a kistesó jelenlétét. Nekem semmilyen fájdalm nem volt, már legalábbis görcs szempontjából. 4. hónap környékén érzékenyebb lett a mellbimbóm, aztán új pózt kellett keresni, hogy elférjen a pocaktól.
A magnézium jó, én még plusz vasat is szedek a multivitamin mellé, mert (nem tudom, hogy a szoptatástól, de) az első terhességemnél nem volt vashiányos, most meg nagyon, és az jópár hétig azt hittem, hogy csak azért mert a lányom miatt nem tudok többet pihenni.
2015. aug. 28. 21:23
17/18 A kérdező kommentje:
13.nem írnál rám üzibe mert jó lenne veled dumálni.amúgy lehet benne vmi hogy megérzik a tesót,mert a lányom mondta már pár napja hogy fúrcsa îzű a cici(nem tudom hogy ilyebkor már változik e),de én még akkor nem tudtam.ő is matrica egy hete(de a foga is jön ilyenkor amúgy is ilyen).
18/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszát.
Kapcsolódó kérdések: