Milyennek tartottad a babával az első 12-18 hónapot?
Nagyon-nagyon nehéznek, de felbecsülhetetlennek!
Próbálom megtalálni a jót az aktuális korszakban, de ahogy mindben más a jó, más a nehézsége is.
Az első fél év nagyon nehéz volt, amikor benne voltam. Utána már egyre könnyebb lett, mert egyre több felé csavarogtunk, kiismertem a babámat, tudtam nagyjából milyen természet, különböző helyzetekben hogyan reagál.
De! Utólag minden megszépül! :) Úgy babáznék újra! Tesóprojektben vagyunk, úgyhogy remélem hamar összejön. :)
az enyém 16 hós és most nagyon jónak érzem. természetesen imádom az első perctől, de ahogy írtátok mostmár egész más, hogy nem kell minden mozdulatban segíteni, többet el van egyedül stb.
mi is tesóprojektben vagyunk, még nem jött össze, pár hónapja "adjuk meg az esélyt". Ti mióta próbálkoztok?
Többiek, nektek mikor jött tesó-akinek jött már?
4-es vagyok. Ez az első igazi próbálkozós hónapunk. Már egy ideje nem védekeztünk komolyan, volt is egy terhességem, de méhen kívüli volt sajnos.
Most azért nem bíznám a véletlenre, így ovuteszteltem. Majd meglátjuk mi sül ki belőle! :)
én érzem az ovumat, teszttel ellenőriztem is.
fejben igazán most jutottam el. viszont szoptatok még ez lehet nálam most hátrány..:-)
én most az áprilist szeretném "kivárni", mert elutazunk pihenni és olyan jó lenne már egy kicsit napozni így 2 év után, ugye babásan már az is tiltólistás :-)
köszönöm, én is nektek!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!