Bentre nem kell semmi csak csúszásgátlós zokni. Kintre mindenképp olyat ami tartja a bokáját, harántemelős. Mi bőr fűzős cipőt vettünk anno, superfitet. Annak elég hajlékony a talpa és minden kritériumnak megfelel.
2014. márc. 2. 21:10
2/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
A védőnénink javasolta, hogy bent is legyen cipő a lábán, mert a járólap túl kemény lehet a talpcsontjainak, a bokaízülete pedig még annyira laza, hogy rosszul csontosodhat, ha cipő nélkül nehezedik rá a teljes testsúlya. Na, most akkor ez hogy van?:-)
2014. márc. 2. 21:13
3/11 anonim válasza:
Nekünk bentre liliputink van már a másodikat nyuzzuk és imádjuk, a kintink pedig Superfit. Nagyon szereti a lányom és szépen sétál benne, nem mellékesen a neten agyon dicsérték ezt a màrkát azért vettük. Amit még nagyon nézegetek az a Pediped Grip n Go de az sajnos még drágább kategória. Viszont erröl is ódákat zengenek.
2014. márc. 2. 21:20
4/11 anonim válasza:
Ez is olyan, mint a hozzataplalas, mindenki mast mond. :) nekem azt mondtak, hogy ne legyen harantemelos es ha nincs tulsagosan bedolve (<10%) a bokaja, akkor nem kell olyan, ami tartja, mert akkor csak artani fog. Na most dontsel :)
2014. márc. 2. 21:22
5/11 anonim válasza:
Szia. Nekünk nem volt benti cipő csak zokni. Nálunk is nagy részen van járólap padlófűtés miatt. Semmi baja a kisfiamtlábának 4 éves. A kicsi is elindul lassan, bentre nem adok rá cipőt a védőnő sem mondta soha.
2014. márc. 2. 21:22
6/11 lcs válasza:
én a "bent csak tapadós zokni" táborához tartozom :) kintre pedig a superfit, legalábbis nekünk is bejött ez a márka :) de egyébként választék mint égen a csillag :) valaki még az elefantent dícséri nagyon /nekünk volt egy szandi, de az nagyon nem jött be :(/
2014. márc. 2. 21:32
7/11 A kérdező kommentje:
A supefitesektől szeretném kérdezni, hogy Budapesten hol van üzletük? Búvárkodom már egy ideje itt a neten, én is nagyon jókat olvastam a Superfitről, de valahogy az üzletet nem találom. Köszi!
2014. márc. 2. 21:36
8/11 anonim válasza:
1. superfites vagyok: Huuuu jót kérdezel..passzolom hogy hol lehet kapni. Mi németországban vásároltuk, apa ott dolgozik.
Utolsónak írnám hogy nekünk kint németoban abban a kis üzletben ahol a superfitet vettük azt mondta az eladónö ,hogy az elefanten csak jó volt valamikor viszont egy ideje megvásárolta a Deichmann azóta inkább a mennyiségre mint a minösègre mennek rá mert sokakban még él a kép hogy az elefanten jó cipöket gyárt így el tudják adni azt is ami már nem olyan jó :(
2014. márc. 2. 21:52
9/11 anonim válasza:
Mindenben egyet értek az elsővel. Ha van rajta egy csúszásgátlós zokni az bőven elég.
2014. márc. 2. 22:54
10/11 anonim válasza:
Mi bentre Liliputit használunk. Kintre pediped Grip n go-t, vagy elefantent vagy superfitet. A superfit nekünk csak egyszer jött be, de nem a márka hibája, hanem a lányom lába nagyon vékonyka.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!