Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Hogyan tudom az 1 hetes...

Hogyan tudom az 1 hetes babámat 3 óránkénti szopásra rávenni?

Figyelt kérdés
Össze-vissza eszik,van amikor fél vagy 1 óránként.Ha cicire teszem 10 perc után elalszik.Mit csináljak?
2010. márc. 10. 14:28
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
68%

Semmit. Ekkora babának még nem kell pontosan 3 óránként ennie. Igény szerint szoptasd! Azért alszik el cicin evés közben, mert neki ez még nagyon nagy munka, elfárad.

Biztos egyébként, hogy éhes? Mert sok minden más is lehet még, amire nem is gondolsz?

2010. márc. 10. 14:34
 2/12 anonim ***** válasza:
egyik napról a másikra nem is fog menni :) fokozatosan közelítsd az időpontokat először a 2 órához, utána a háromhoz!
2010. márc. 10. 14:36
 3/12 anonim ***** válasza:
2. vagyok, abban meg igaza van az elsőnek, hogy attól, hogy megnyekken nem biztos, hogy éhes, lehet más a baja.
2010. márc. 10. 14:40
 4/12 A kérdező kommentje:

A védőnő mondta,hogy 3 óránként etessek,és közben húzzam az időt.De nektek ez hogyan sikerült?

Miért alszik el 10 perc után a cicin?

2010. márc. 10. 14:42
 5/12 anonim ***** válasza:
időt húzni hogy sikerült? az nagyon egyszerű, addig nem adsz neki. erre írtam a fokozatosságot. ez hozza magával, hogy nem fog elaludni, mert éhes lesz és koncentrál az evésre :)
2010. márc. 10. 14:45
 6/12 A kérdező kommentje:
Úgy veszem észre,hogy csak a cicin nyugszik meg.Egyébként a kezét szokta rágni és cuppog,onnan gondoltam,hogy esetleg éhes.
2010. márc. 10. 14:45
 7/12 anonim ***** válasza:
megnyugtatásra van más mód is :) vedd fel, simogasd, beszélj hozzá, hogy hallja a hangodat :) arra nem a szoptatást kell használni, hogy megnyugodjon :) a kezét azért szopkodja, mert a szopási reflex van benne. cumizik?
2010. márc. 10. 14:49
 8/12 A kérdező kommentje:
Nem cumizik!Miért?
2010. márc. 10. 14:56
 9/12 anonim ***** válasza:

1 vagyok!

Nagyon erős a szopási reflexük a babáknak, ez hónapokig is megmarad. Ezért tűnik úgy, hogy éhes, ha cicire teszed, mert azonnal el kezd szopni! Adhatsz neki cumit is, ha szeretnél, ezt te döntsd el, vagy másképpen is megnyugtathatod!

És amint leírtam, hamar elfárad az evésben, ezért alszik el közben! Nagyon nagy munka ám neki 10-20 percig szopni!

2010. márc. 10. 15:06
 10/12 anonim ***** válasza:
azért kérdeztem, mert még mindig jobb, ha azt adsz neki, mintha az ujjszopásra szokna rá (cumit el lehet később venni, az ujját meg ugye nem :P:))
2010. márc. 10. 15:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!