Körülbelül mennyi ideig szoptassak egy egy mellen?
Figyelt kérdés
2008. szept. 6. 19:50
1/5 anonim válasza:
Én csak az egy mellből szoptatásnak vagyok híve. A kisbaba kb 20-30 percet szopizik, és ez az idő csökken, ahogy a baba nől.
2/5 anonim válasza:
Én két mellből is szoptatok, kb 15-20 perc az egyik oldal, majd megkínálom a másikkal ha úgy látom hogy még szopizna a kicsim. A következő szopit meg azzal kezdem amelyikkel befejeztük. A babám 5 hónapos kizárólag anyatejet kap.
3/5 anonim válasza:
Egy alkalommal mindaddig, amíg ki nem fogy. Ugyanis az elején más a tej összetétele, mint a végén.
De olyan is van, hogy a végén már nem éhes, csak cumizgatna még egy kicsit: akkor is jobb, ha ott hagyod.
Aztán a következő alkalommal jöhet a másik - ha már ilyen sok tejed van. De, ha nem fejed, akkor be fog állni, hogy mindkettőre szükséged lesz egyszerre (egymás után).
4/5 anonim válasza:
Ne az időt nézd mert az nem mérvadó! Az én babám kezdetek óta 5-10 perc alatt lerendezte a szopit. Az a lényeg, hogy kiürüljön az egyik cici mert a hátsótej nagyon fontos.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszike a segítségeket.Igaziból a baj az hogy nem tom mikor ürül ki mert van hogy már nem jön belölle semmi de 10 perc múlva már igen.jó babázást mindenkinek
2008. szept. 7. 07:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!