Szoptatásban segítség?
Ha lenne a közeletekben, városotokban szoptatási tanácsadó, felkerestétek volna? Aki akár házhoz is kimegy?
Mennyit szántatok volna erre? Ti nem sokalljátok a 3000 forintot egy fél órás tanácsadásért?
Köszönöm, ha válaszoltok!
Én három részre bontanám ezt a dolgot:
1. Ha tápszerezni kell, az sokkal drágább lesz.
2. Én 10ezer forintot sem sajnáltam, iszonyatos fájdalmaim voltak, ami a profi tanácsadónak köszönhetően megszűnt. Nem volt az a pénz, amit sajnáltam volna.
3. Egy normális tanácsadás 2-3 órát vesz igénybe, fél óra alatt semmit sem lehet megbeszélni, megmutatni, lehet, hogy a baba azt az időt pont végigalussza, stb. Szóval bennem felmerül a kérdés, hogy mennyire jó tanácsadó az, aki azt mondja, hogy fél óra alatt megoldja a dolgot.
(A mellszívó meg nyilván nem megoldás mellrehelyezési hiba esetén.)
Köszönöm szépen a válaszokat!
Nos, rosszul fogalmaztam, bocsánat, nyilván nem áll fel a tanácsadó fél óra múlva. Van mikor fél óra is elég, saccperkb. Sőt, legtöbbször elég. :) De benne van a pakliban, hogy órákig is eltart a segítségnyújtás, konzultáció akár éjszaka is. Nekem ez természetes.
Most végeztem tanácsadóként és szeretnék nyitni egy vállalkozást, ami hordozással és szoptatási tanácsadással foglalkozik, elérhető árakon, bármikor igénybe vehető, bárkinek. Cél a szooptatás támogatása nem radikális nézetekkel.Merem remélni, hogy lenne rá igény, hiszen rengetegen szeretnének szoptatni, de sokaknak fájdalommal társul, nem tudják, hogy fogjanak hozzá, ha probléma vagy nehézség merül fel, nem tudják merre tová. Ebben szeretnénk segíteni.
Köszönöm a válaszokat. Ha bármilyen véleményetek van, vagy kérdésetek, szívesen veszem őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!