Akadályozhat a szoptatásban egy anyajegy?
Nekem a bőrgyógyászom tanácsolta, hogy a mell környéki anyajegyeket jobb levetetni. Nekem a mellem alatt van egy kidudorodó anyajegy, ami elég nagy is, és karfiolos.
De azt mondta, hogy csak azért javasolja, mert megnő a mell megduzzadásától, és nem lesz az úgy rendben. Azt mondta, teherbeesés előtt egy évvel vetessem le (és télen), így egyelőre még nem aktuális a dolog szerencsére:)
27n
3-as vagyok. Magánrendelésre nem tudsz elmenni? Szerintem fontos lenne megnézetni, nehogy legyen valami.
És ez tényleg jó tanács. A kórházban a csecsemôsök nem fognak tudni érdemben segíteni, mert nem értenek hozzá.
Vagy írj e-mailt lll.hu oldalra szoptatási tanácsadónak, úgy tudom válaszolnak (esetleg hívd fel.)
érdekes, hogy ez a kérdés nem vetődött fel már a menzeszed jelentkezésekor a háziorvosodnál (lehet, hogy az enyém volt különösen jó, gondos orvos).
De van időd, le kell vetetni, az életeddel játszol, tudod, a rák nem csak legenda, és kitaláció.
Magánrendelésre menj el és vetesd le, most meleg sincs, le fogják neked venni, látni fogják, hogy nagyon asap a szitud. Egy próbát megér mindenképpen!
első voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!