Rea25 kérdése:
Szoptatás alatt mikor kell rendszereződni a menstruációnak? Segítstek.
Figyelt kérdés
Sziasztok lányok én olyan kérdéssel fordulok hozzátok,hogy kinek mikor rendeződött a mensije szülés után 22.- én lesz 11 hónapos a kisfiam és egyszer már megjöt amikor 8 és fél hónapos volt a kicsi de azóta semmi ... Nekem ez nagyon furcsa.. A kislanyomat mikor szültem akkor 4 hónap utan megjött és rendszereződött is. Szopik még a kicsi császárral lett terhesség kizárt!2015. aug. 12. 23:21
1/4 anonim válasza:
Nekem is császárom volt, a kisfiam 15 hónapos koráig szopizott. 5 hónap után jött meg, és azóta rendszeres. Nem tudom hogy van -e olyan h meddig kell megjönnie, én azért elmennék egy vizsgálatra. Hátha amúgyis aktuális a rákszűrés, akkor letudod azt is.
2/4 anonim válasza:
Nekem a dokim annyit mondott anno a 6 hetes kontrollon, hogy sokaknak egészen addig nem jön meg, míg aktívabban szoptatnak. Nekem nem kellett ezen gondolkodni, mert 9 héttel szülés után már menstruáltam és egyből visszaállt a korábbi rendszerre. Egyébként császárral szültem, 6 hós korig kizárólag szoptattam és azóta is, csak már lecsökkent estire (13 hós).
Egy kérdést megérne az orvos felé.
3/4 Julie S válasza:
Nekem a kislanyom masfel eves koraban jott meg eloszor, es azota meg ketszer, de kiszamithatatlan es nagyon hosszu a ciklusom. Neha rengeteget cicizik a lanyka (aki most 22,5 hos), neha meg alig, es szerintem emiatt nem rendezodik a ciklusom (a hormonok miatt). Most varom a kovetkezo menstruaciot, hogy vegre megjojjon valamikor aztan amugyis mennem kene nogyogyaszhoz osszel, ugyhogy majd lesz mirol beszelnunk. De en nem gondolom, hogy barmi bajom lenne.
4/4 A kérdező kommentje:
összel én is megyek orvoshoz d szerintem nekem sincs semmi komoly bajom .. majd meglájuk :)
2015. aug. 15. 16:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!