Most este szopizott kétszer egy órát, ahogy beteszem az ágyába már ki is nyílik a kis csipája és sír, mit csináljak vele?
Már teljesen idegbeteg vok ,tőle hogy nem tom mi a baja!
Jó még csak 3 hetesek vagyunk,de akkor is szörnyü hogy nem tudom mi a baja!!Tudom nem szabadna idgeskedni!
Segítsetek,adjatok jó tanácsot ,de gondolom nem csak én vok ebben a helyzetben ,meg nem én vok az első sem az utolsó!!
gondolom amikor leteszed és sír, akkor fel is kapkodod, hát azt nem szabad, csak messziről énekelj, vagy beszélj neki..de az is lehet ám, hogy hasfájós, akkor azon kell segíteni, masszirozgasd a pociját , meg lehet kapni ilyen jó kis cseppeket...
de tényleg ne idegeskedj!
Igen fel is kapom, de legtöbbször nem.
Ipicit beszélgetek hozzá meg cupit a szályába rakom ezzel el van egy darabig ,de ahogy kijövök tőle pár percig gagyarászik aztán ujra sírni kezd.
Hasfájós nem lehet mert nem keservesen sír és nem rángattya össze magát.
A 2. hozzászóló nagy hülyeséget mondott. Olyan nincs, hogy nem elég tápláló valakinek a teje. Egyszerűen csak téged akar, semmi baja nincs.
Én 5 éve nem aludtam végig egy éjszakát sem. A kisebbik lányom most 2 éves, de éjjelente még mindig legalább 1* cicizik.
Most tudom, hogy olyat fogok mondani, amiért sokan megköveznek, de én a helyedben egy ágyban aludnék vele. Én is ezt csinálom. Úgy sokkal kevésbé fárasztó, és szerintem alapvetően ez a természetes, nem pedig a külön ágy. Régen is az anyukájukkal aludtak a kisbabák, mert úgy voltak biztonságban, és manapság bár a kiságy biztonságos nekik, ők ezt nem tudhatják, ezért sírnak az anyukájukért.
Hát a másodiknak tényleg kár volt belepofázni! Mindenkinek tápláló a teje! És mindig pont olyan összetételű, amilyenre a babának szüksége van.
Az első hetek általában minenkinél így mennek, úgyhogy kitartás! Próbálj meg fekve szoptatni, úgy nem olyan fárasztó.
Ha pedig úgy érzed, már jóllakott, és nem szeretnéd az ágyatokba szoktatni, a suttogó-módszerrel is próbálkozhatsz.
Lehet, hogy nem elég a tejed? Tudom hogy az anyatej a legjobb, é szoptasd is minél többet, de esetleg ha adnál neki egy kevés tápszert kiderülne, hogy éhes-e még vagy más baja van. Szerintem egy próbát megér, és hátha megnyugodnál.
Sok sikert, és kitartás!
Azzal értek egyet, aki azt írta, hogy lehet, hogy nem elég a tejed. Érdemes lenne kölcsönözni egy babamérleget 1 hétre.
3 hetes baba még nem hisztizik, mert még nem tudja, hogyan tudja manipulálni a sírással a szüleit.
nem kell egy ágyban aludnod vele csak az ő ágyát tedd a tietek mellé és ígíy ott is lesz meg mégis megmarad az intimitás nekem minda két lányom így aludt és alszik a mai napig is amúgy én sem aludtam végig az éjszakát már 3és fél éve de nem baj nekem már édes teher az ébredés
amúgy tényleg csak annyit akar hogy legyél vele MINDIG MINDIG MINDIG
a tejed pedig biztos hgoy jó
Miért kell a második válaszolót leosztani? Azért van ez oldal,hogy tanácsokat adjunk.Persze van,hogy nem hasznos,de próba.
Viszont: az én gyerekem sem rángatózott,pedig hasfájós volt. De inkább gondolok arra,hogy az anya közelsége hiányzik neki,hisz szopi közben bújhat,aztán a kiságyban meg egyedül van. Próbálj meg vele összebújni addig,míg el nem alszik. Vagy aludj vele,mielőtt végleg kiborulsz,és ne adj Isten elmegy a tejed. Én ezt tettem,és sok idő után,végre nyugi volt. És nem baj,ha az ágyba szokik melléd,csak tudd utána átszoktatni a kiságyba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!