Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mi lehet a gond? Eddig nagyon...

Mi lehet a gond? Eddig nagyon szépen szopizó,6 hetes babám 2 napja elkezdett furcsán enni.

Figyelt kérdés

Eddig sem volt baj azzal, hogy kiszopizza magának a mennyiséget, sőt, le kellett venni kb. fél óra után, mert 160 milliket evett hirtelen. De 2 napja elkezd egy idő után sírni a cicin, eltávolodik tőle, tekereg, utána meg mohón elkezd enni megint. Talán nagyon dől a tej a szájába és tele lesz a hasa egy idő után? Kb 5 percenként büfiztetem, de nem mindig oldódik meg a helyzet. Amikor átrakom a másik mellemre, egy ideig ott is eszik rendesen, utána megint sír, hisztizik fél percenként és utána megint mohón visszatalál a cicimre.

Mit tehetnék, hogy segítsek neki? Nagyon rossz így szoptatni. Éjszaka nem mindig ilyen a szoptatás, inkább nappal.

Kérlek benneteket gyakorló anyukák, segítsetek! előre is köszönöm:)

2010. márc. 6. 20:39
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
70%
szerintem hasfájós a kicsid.enyém is ezt csinálta,sőt még néha most is csinálja.adj neki infacolt,z nekünk segített a büfizésben,pukizásban.
2010. márc. 7. 09:38
 12/13 anonim ***** válasza:
70%
Egyértelmű,hogy a hasa fáj.Próbáld meg neki az Infacolt adni.Nem azonnal hat,kell pár nap(kettő,három),amíg igazán segít.Én szedtem mellette még Espumisan gyöngyöt.Nálunk is ennyi idős volt a baba,amikor egy kicsit fájt a hasa.Meglátod többet is pukizik majd.
2010. márc. 7. 11:19
 13/13 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Először is köszönöm szépen a válaszokat, aranyosak vagytok! Ma kiderült, hogy nem a hasa fáj, mivel egyfolytában büfiztettem mégis sírt, amikor visszaraktam a cicire, viszont, ha átraktam a másik mellemre, akkor egy jó darabig hallgatott, utána ott is elkezdte a hisztit. 2 dologra tudok gondolni. Pénteken kezdődött az egész, csütörtökön kezdtem el a fogamzásgátlót szedni (Azalea)és megváltozott a tej íze, a másik az, hogy nem elég neki a tej, mert 6 hetes fejlődési ugrás van és amikor elkezd kifogyni, akkor bemérgeli rajta magát.(amikor fejni szeretnék evés után, akkor nem jön ki szinte semmi, mindkettőt teljesen kiszívja szinte)

Van tippje valakinek mi lehet?

2010. márc. 7. 20:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!