19 hetes terhes vagyok és ma elkezdett fájni a köldököm ez valami gond?
Figyelt kérdés
elöre is köszi a válaszokat!!!sziasztok!!!2010. jún. 25. 10:09
1/5 anonim válasza:
Minden olyan dologgal,amire jelez a belső hang,irány a dokihoz!!!Nem kell soha a legrosszabbra gondolni,sőt,inkább nyugtatni kell magad,de a dr azért van,h megmondja,mi az oka.Sztem jelen esetben csak nő a méhed,és a köldöködnél egy kicsit érzékenyebb,de egy kisbaba komolyabb annál,h itt kiokoskodjuk,mi is lehet vele!Én 19 hetesen éreztem elősször,h mocorog,és akkor már meg tudta emelni a bőrömet,ha háton feküdtem,úgyhogy lehet,h neked is csak az érzékeny részhez kucorodott,és rövidesen elmúlik az érzés.Ha néhány órán belül nem szűnik,vagy erősödik,hívd fel a dokidat,vagy a védőnődet,és jelezd.Sok sikert,és kitartás.Nem kell megijedni,de minden apró jelre figyelni kell.
2/5 anonim válasza:
Nekem 25 hetesen volt ez, pár nap alatt elmúlt.
3/5 anonim válasza:
Szia! nekem 20 hetesen jött elő először ez az érzés, mondjuk nekem nem konkrétan fájt, hanem nagyon feszült, mert ahogy nőtt a pocim a bőr is nagyon megfeszült azon a környéken. Nem lehet, hogy neked is csak feszül? ha viszont tényleg nagyon fáj, akkor annak biztos más oka van, azért azt meg kell nézetni a dokival.
25h km
4/5 anonim válasza:
Dehogy kell ilyennel orvoshoz menni :D
Ez természetes folyamat, nő a méhed és a baba is nyomja felfelé a szerveidet illetve helyezkedik. Ezért fáj a köldököd. Ne aggódj ez elmúlik. Boldog babavárást 29 hetes kismama
5/5 anonim válasza:
Én egy kicsit félek a "mindenkire érvényes" megállapításoktól.Fő az óvatosság és az odafigyelés magunkra!Minden terhesség más,mindenkinek másképp reagál a szervezete.Sógornőm köldöksérvet kapott a keresztfiammal.Ő az egyetlen akiről hallottam hasonlót...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!