Szoptatos anyukak mennyi az eselye hogy szoptatas mellett terhes legyek? Most 5 hos a fiam es csak szopik
Figyelt kérdés
szeretnek meg egyet2010. márc. 3. 10:35
1/3 anonim válasza:
Szia! Ha rendesen visszaállt a ciklusod, akkor szerintem gyakorlatilag ugyanakkora esélyed van szoptatás mellett mint normálisan teherbe esni. Én most várom a második babát (bármikor jöhet, tegnapra voltam kiírva :) ) és amikor teherbe estem a fiam még szopizott, igaz már majdnem 2 éves volt, de a menszeszem akkor már rendesen visszaállt. Az elején viszont 9 hónapig nem jött meg.
2/3 anonim válasza:
Bármikor teherbe eshetsz, akkor is, ha még nem menstruálsz.
3/3 anonim válasza:
A 9,5 hónapos lányom még napi 2-3-szor szopizott, összesen háromszor menstruáltam (háromhavonként) a szoptatás alatt és még spirálom is volt. Bekaptam a legyet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!