Van itt olyan szoptatós anyuka, akinek volt anyajegylevétele szoptatás alatt?
szia, köszi a válaszod
voltam bőrgyógyásznál, tudom, hogy csak negyed óra, viszont azt mondta, hogy ne szoptassak aznap.
az igazság az, hogy a kisfiam már 15 hónapos, és még kétszer cicizik, ill. éjjel, ha épp fogzik, és nem szeretném ezmiatt leválasztani.
neked volt esetleg ilyen beavatkozásod, tudtál utána szoptatni?
Az én kislányom is 14 hónapos volt, amikor anyajegyet távolítottak el az arcomról. MÉg intenzíven szopott, nem tudom, hogy hányszor egy nap, sokszor. Viszont nekem senki sem mondta, hogy ne szoptassak aznap. Helyi érzéstelenítéssel csinálták, mint a fogászati eljárásoknál, és azután is lehet szoptatni. Fájdalomcsillapítót sem kellett bevennem utána, érdekes, de egyáltalán nem fájt a helye, csak kissé érzékenyebb volt, simán kibírható. Hacsak nem a melledről távolítanak el anyajegyet nem tudom, hogy miért mondhatta az orvos ezt.
Esetleg kérdezd meg, hogy konkrétan milyen szert alkalmaznak az érzéstelenítésre és a szoptatási tanácsadók utána tudnak járni a szoptatás alatti alkalmazhatásának.
kedves utolsó,
köszi a választ, kicsit megnyugtattál...
sajna a mell alatti részről kellene eltávolítani, mert a melltartó felsértette...
egyébként lidokaint használnak érzéstelenítésre, legalábbis az orvosom azt mondta.
mindenesetre még elmegyek egy másik orvoshoz is, kíváncsi vagyok ő mit javasol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!