Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Nem elég tápláló a tejem. A...

Nem elég tápláló a tejem. A gyerekorvos szerint, mert 2 hetes kislányom a 3530g-os születési súly helyett még csak 3480g. Hummana tápszert írt föl a doki, de szopizás után már nem akarja megenni. Mitől lehet táplálóbb a tejem?

Figyelt kérdés
2010. márc. 3. 08:38
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
ha éhes lenne akkor enne....vagy sírna...de ha nyugodt és szopizik nem lehet nagy gond...egyél rendesen, sok fehérjét és ne parázz...ja és válts orvost
2010. márc. 3. 10:50
 12/17 anonim ***** válasza:
Ay orvos jutal;kot kap a felírt tápszer után. Válts orvost!
2010. márc. 3. 10:52
 13/17 anonim ***** válasza:
Eszel rendesen?Én azt vettem észre,hogy amikor kalóriadúsabban táplálkoztam,akkor a tejem is zsírosabb volt,de ha diétásabban ettem,akkor sokkal éhesebb volt a kisfiam is.Most 21 hónapos és még szopik.
2010. márc. 3. 13:04
 14/17 anonim ***** válasza:
ma 09:56-os: igazad van, NEKED nem volt elég vagy megfelelö tejed, de a te babád sirt, nem volt nyugodt, ellentétben a kérdezövel - éppen ezért ez más helyzet. NEKI a picije nem sir, nem nyugtalan, semmi más gond nincs vele, csak az orvos szerint nem hizik elég gyorsan, de a tápszert sem fogadja el, azaz a tej megfelelö és elég neki.
2010. márc. 3. 19:27
 15/17 anonim ***** válasza:
9.56 -os vagyok.Igen én a MAGAM példáját írtam és arra reagáltam,hogy nem létezik olyan hogy nem jó tej.De sajnos igen. Ahogy írtam nagyon drukkolok a kérdezőnek,hogy ne legyen ilyen problémája.Engem nagyon sokáig megviselt lelkileg.Ezt senkinek nem kívánom!!!!
2010. márc. 4. 07:13
 16/17 anonim válasza:
És ha nagyétkű a gyerek és mind a két mellből kiszívja akkor mi van?Csak a tápszer marad!Mert nem termelődik olyan gyorsan a tej!
2012. dec. 29. 22:40
 17/17 anonim ***** válasza:

Utolsónak: igen, pont ezzel a felfogással lehet jó gyorsan elapasztani a tejet.

"Mert nem termelődik olyan gyorsan a tej!" Valóban beletelik 2-3 napba, mire igazodik az igényekhez. Addig meg marad az, hogy akár 1-1,5 óránként is cicin van. Ha mégis tápszer, akkor is vannak olyan megoldások, amivel a tej sem apad. De örök igazság: ha a baba nem küld jelet a szopival az agynak, akkor a büdös életben nem lesz elég a tej.

A lányom ilyen nagyétkű volt, sírdogált, de mindig kapott cicit, két nap alatt helyreállt a rend, azóta sem volt ilyen probléma. HA azonnal tápszerhez nyúltam volna, már rég nem kapna anyatejet.

Nyilván nem mindenáron, ahogy írta egy válaszoló itt, ha muszáj pótolni, akkor muszáj, egy gyerek se éhezzen. De ha nem muszáj, akkor ne azonnal a tápszerhez nyúljunk már.

2012. dec. 29. 22:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!