Másnál is így van/volt?
Pénteken lesz 5 hetes a kisfiam. Szoptatok, csak anyatejet kap. Nem tartok semmilyen időkorlátot, akkor szoptatom, mikor éhes. Általában ez 1,5-2 óránként van. Másnál is ilyen sűrűn van szoptatás? Illetve van olyan, hogy 4 órán keresztül alig tudom megnyugtatni (ringatom, énekelek neki, puszilgatom stb.)az igazi megnyugvás neki, ha mellre teszem.
Illetve a másik nagy kérdésem, hogy majd minden esete hajnali 3-kor felébred, megszoptatom és utána csak a mellemen alszik el, így hajnali 5-6-ig a mellkasomon van. Ez normális, jól csinálom, másnál is van/volt így? Köszönöm válaszaitokat.
A szoptatás ugyanígy volt, sőt még sokszor ma is és 3 hónapos a fiam. Nekem is aludt a mellkasomon, pedig születése előtt elleneztem. De tényleg le kell tenni ha elaludt, mert Te nem tudod kipihenni magad. Az nem alvás...
Nekem gyorsan leszokott róla. Kár! Pedig olyan édes időszak volt, élvezd ki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!