Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Másnál is így van/volt?

Másnál is így van/volt?

Figyelt kérdés

Pénteken lesz 5 hetes a kisfiam. Szoptatok, csak anyatejet kap. Nem tartok semmilyen időkorlátot, akkor szoptatom, mikor éhes. Általában ez 1,5-2 óránként van. Másnál is ilyen sűrűn van szoptatás? Illetve van olyan, hogy 4 órán keresztül alig tudom megnyugtatni (ringatom, énekelek neki, puszilgatom stb.)az igazi megnyugvás neki, ha mellre teszem.

Illetve a másik nagy kérdésem, hogy majd minden esete hajnali 3-kor felébred, megszoptatom és utána csak a mellemen alszik el, így hajnali 5-6-ig a mellkasomon van. Ez normális, jól csinálom, másnál is van/volt így? Köszönöm válaszaitokat.

2010. márc. 2. 17:28
 1/4 anonim ***** válasza:
az én fiam van,hogy óránként kért enni este ilyen idősen,szerintem ha éhes,adj neki,mikor ő kéri.viszont a mellen altatással vigyázz,könnyen hozzászoknak.az én babám ilyenkor szinte fel sem ébred,úgyhogy vissza is alszik.van,hogy 10 percig én is ölben vagy mellen tartom,mert olyan édes,de aztán leteszem.és te is ki fogsz merülni.
2010. márc. 2. 17:42
 2/4 anonim ***** válasza:

A szoptatás ugyanígy volt, sőt még sokszor ma is és 3 hónapos a fiam. Nekem is aludt a mellkasomon, pedig születése előtt elleneztem. De tényleg le kell tenni ha elaludt, mert Te nem tudod kipihenni magad. Az nem alvás...

Nekem gyorsan leszokott róla. Kár! Pedig olyan édes időszak volt, élvezd ki!

2010. márc. 2. 21:03
 3/4 anonim ***** válasza:
A kislányunk az elején szintén a mellkasunkon aludt el.. de jó is volt :))) most már követeli a kiságyát, és ott egyedül szépen elalszik. most 3 hónapos. szóval nem szokott hozzá a mellkason alváshoz. de szerintem ez is babafüggő.
2010. márc. 2. 21:43
 4/4 anonim ***** válasza:
a szoptatás ugyanígy volt,mintha a sajátomat olvasnám,én is utána kérdeztem,és teljesen normális dolog.nekem is 3 körül ébred,de eszik és alszik,nekem nem a mellemen,hanem mellettem.még vissza tudnám tenni a kiságyba,de annyira jó mellette,hogy nem teszem:-)
2010. márc. 3. 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!