Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Másnál is előfordul, hogy a...

Másnál is előfordul, hogy a baba az orrába bukja a tejet? Hogyan tudnék segíteni rajta?

Figyelt kérdés

Szoptatom 6 hetes babámat.

10 éves nagyfiamnál is volt ilyen probléma, nagyon meg is ijedtünk, mert nem kapott levegőt. Akkor még orvost is hívtunk ki.

Most megfogadtam, hogy nagyon vigyázni fogok (amennyire lehet), de másfél hónapos kisfiam hasonlóan járt szolídabb formában.

De vele sápadtam, amikor a nózijába jött fel a tej és nem kapott levegőt. Büfizés közben előrebólintott és így sikerült tévútra.

Másnál is van ilyen, vagy valamit rosszul csinálok?

Hogy tudnék hatékonyan segíteni neki, hogy mihamarabb csorogjon vissza vagy meg kell várnom, amíg ösztönösen kiköhögi, kihapcizza stb.?

35 éves fejjel rettegek attól, hogy nem kap levegőt és tanácstalannak érzem magam.

2011. ápr. 15. 09:22
 1/5 anonim ***** válasza:

Nekünk is volt ilyen az elején, totál megijedtem!!!De azt mondják túl sokat nem lehet csinálni vele...

most 6 hós a fiam

2011. ápr. 15. 09:47
 2/5 anonim ***** válasza:

Én pont tegnap jártam így. Kéznél volt a porszívó, és orrszívóval kiszívtam a tejet az orrából/szájából.

Én is nagyon megijedtem... :(

2011. ápr. 15. 14:38
 3/5 A kérdező kommentje:

Mennyi idős a babátok?

Védőnőnek azért említettem más dolog mellett és annyit mondott, hogy bizony ide-oda járkál még ilyen korban a tej, oldalra kell fordítani, esetleg előre dönteni.

2011. ápr. 15. 15:44
 4/5 A kérdező kommentje:
kedves első... a tiedet látom
2011. ápr. 15. 15:45
 5/5 anonim ***** válasza:

2. vagyok.

5 hetes a kisfiam.

2011. ápr. 15. 17:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!