Tudom, hogy szörnyű vagyok, de egyszerűen utálok már szoptatni. Mit tegyek?
Hét hónapos a kislányom. És egyszerűen csak cicizne. Alig akar mást enni, max gyümölcsöt, de kiváltásról csak álmodozom. :(
Nem tudom mit tegyek :(
Sokféle cumisüvegből többféle tápszert próbáltam.
Cumizni sem hajlandó maximum az ujját, de inkább az én kisujjamat szopja. Bébiételekből is csak pár kanállal eszik, aztán köpi ki és az istennek se nyelne le egy falatot.
Próbáltam sokféleképpen etetni, volt hogy az apját állítottam csatasorba, de csak meglát és könyörög.
Ilyenkor elég szaranyának érzem magam, hogy egy alapvető dolgot kér és én nem akarom megadni neki :(
Nem a szoptatastol lesz valaki jó anya és annak hiányától szar.... Ha így lenne, én tökéletes anya lennék, lévén 3 évig szoptattam a gyerekemet, mégsem vagyok tökéletes, sőt.
Ne hagyd magad. Ha cumisuvegbol nem akar enni akkor kispohar, vagy kanalazva. Ha éhes, enni fog. Alapvető az, hogy enni kapjon, nem az, hogy anyatejet. A lényeg hogy tarts ki. Ha nem akarsz szoptatni, hagyd abba. Mondjuk az még kérdés, hogy miért nem akarsz - kényelmetlen vagy úgy gondolod nem elég neki mint táplálék? Esetleg próbálkozhatsz lefejt tejjel.
Első voltam
Van tejem, két és fél óránként szoptatok kb.
Van mozgásfejlődési elmaradása napi két órát tornázunk, +játszunk. KB nyolcszor szoptatok, napi majdnem öt órát.
Egyszerűen terhessé vált. Néha úgy érzem nem tudok mozdulni se. Kínkeservel lefejeltem egy adagot, de azt sem fogadta el. Mintha tényleg maga a szopi kéne neki, nem mint táplálkozás.
Így is fél nap rajtam lóg, eléggé ragacsbaba.
Készíts neki főzelékeket stb, és azt add neki. Mozgásfejlődése is lehet attól, hogy nem eszik, csak szopik.
Ne adj neki szopni, legfeljebb csak reggel-este. Ha éhes lesz, akkor fog mást is enni.
"Mozgásfejlődése is lehet attól, hogy nem eszik, csak szopik"
Ekkora hülyeséget régen olvastam már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!