Mit tegyek, ha a begyulladt cicimből nem tudom kifejni a tejet?
Figyelt kérdés
Hiába masszírozom, nem segít az sem. A kereslet- kínálat már régen beállt.2010. febr. 27. 22:38
1/9 anonim válasza:
Borogasd vagy inkabb zuhanyozd kozelrol a cicidet.
Az elenkiti a keringest.
Remelem segit!
2/9 anonim válasza:
Borogasd. A zuhany is jót tesz. Anno nekem "eldugult" az egyik "járat", a nyakamig felduzzadtam. Borogattam, masszírozni nem tudtam, mert üvölteni tudtam volna. Megtaláltam a dugulás helyét, kifőztem egy tűt és óvatosan megnyitottam. Aki nem volt így, az el sem tudja képzelni micsoda megkönnyebbülés volt. Azon az oldalon két napig csak fejtem, onnan nem etettem a Manómat.
3/9 anonim válasza:
Csak a borogatással azért vigyázz,mert a hideg borogatás elapaszthatja a tejet,nekem anno azt mondták hogy meleggel/melegebbel csináljam.
A masszírozást meg nem tudom Te hogyan csinálod,de ha beolajozva csinálod,úgy könnyebb...
4/9 anonim válasza:
pedig masszirozni kell, ahol erzed a csomokat, a lenyeg hogy ezeket kell elmaszirozni, a melegvizes zuhany jot tesz, probald meg az alatt a masszirozast. a hideg vizet en sem ajanlom, könnyen megfazhatsz es a tej is kevesebb lehet.
5/9 anonim válasza:
Még mindig nem sikerült kimasszírozni!?
6/9 anonim válasza:
van egy masszorom, ha gondolod atkuldom a szamat, o rutinbol nyomja mar ezeket!
(en a vilag vegere is elmennek hozza, ha ilyen gondom lenne.)
Ne hagyd begyulladni, m az naon sz.r, nekem nem volt- az unokatesmnak igen, olyan mintha influ-s lennel.
Neked pedig kell az ero a babocahoz!
7/9 anonim válasza:
Nem kamu!!!Valóban beválik,nekem is bevált,és barátnőmnek is! Óvatosan helyezd rá a porszívót,és kapcsold be! Figyelj arra,hogy a porszívó zsák helyett egy pohár legyen.
8/9 anonim válasza:
mikor én ugyanilyen helyzetekben voltam(kb.1 év alatt 5x,mert rengeteg tejcsim volt) ,csak az segitett,ha a baba kiszopcsizta a "felesleget",amitől begyulladt.sosem fejtem,mert ugy éreztem,sokkal hatékonyabb a kisBabám:-)
9/9 anonim válasza:
Próbáld meg más pozíciókban is a szoptatást abból a melledből. Akár úgy is, hogy a gyereket lefekteted és felé hajolsz, vagy a gyereket a hónod alá rakod és úgy stb... Sokszor így könnyebben megindul a tejci.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!