Mellgyulladás: 8 és fél hónapos kisfiam megrúgta a cicimet, enyhe lázam van, mit tudok tenni a fejésen kívül?
Figyelt kérdés
2010. febr. 27. 16:06
1/6 anonim válasza:
Elég nehéz kérdés, én anno vizesruhával borogattam a cicimet, de az is félő hogy elapasztja a tejet. Hú megfogtál! Kérd ki védőnő tanácsát, hívd fe telefonon.Jobbulást!
2/6 anonim válasza:
Enyhe láz?
Van hőemelkedés,(37,9-ig)
láz(38-39),
magas láz(39-40),
és igen magas láz(40-).
Borogatás, lázcsillapítás, ha szoptatsz akkor csak fizikális hűtés.
Nem valószinű, hogy a rúgás, és a láz, ok-okozati összefüggésben van.
Orvoshoz, ha fáj, és 3 napon túl tart a láz.
3/6 A kérdező kommentje:
akkor pontosítok: 37,8 fok a lázam.
a háziorvosommal beszéltem, ő azt mondta, hogy szoptatás után fejjem ki a maradékot a gyulladt ciciből, ill. azt is mondta, hogy az enyhe láz a gyulladás miatt van.
egyébként ő is borogatást javasolt, a gyógyszert csak magasabb láz esetén.
2010. febr. 27. 16:17
4/6 A kérdező kommentje:
esetleg tud valaki valamilyen homeopátiás szert erre?
2010. febr. 27. 16:18
5/6 anonim válasza:
Én tudok. :) Belladonna 9 CH és Bryonia 9CH. Ezeket szedd és max. 2 nap múlva kutya bajod sem lesz. Ezek alacsony hígításuak, ezért naponta akár 6-szor 5 golyót is vehetsz be belőlük, de maradjunk a 4x5 golyónál. A Belladonna lázcsillapító, magas láz esetén 2 óránként szoktam bevenni belőle. A Bryonia gyulladáscsökkentő, ebből mehet a 4x5 golyó. Nekem mindig van itthon 1-1 patron, mert biztos segítség, még sosem csalódtam bennük. A nőgyógyászom homeopata, ő "írta fel" ezeket. Én az első hetekben sokat szenvedtem mellgyulladástól, lázam lett, influenza-szerű tüneteket produkáltam, stb. DE! Esti tusolásnál mindenképp gyúrd át a csomót (ha van), mert a fenti két szer igaz megszünteti a bajaid, de a csomó magától nem tűnik el. Ok? Sok sikert, jobbulást.
6/6 A kérdező kommentje:
köszi szépen, holnap beszerzem. az egyik van itthon. remélem , hogy használnak.
2010. febr. 27. 18:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!