Tápszeren is felnő a baba?
Figyelt kérdés
2015. jún. 3. 21:51
2/18 anonim válasza:
Persze. Az én húgom egyszerűen nem bírta az anyatejet, de semmilyen formában (tehát pl. később főzelékbe keverve is megérezte és nem kellett neki a főzelék, ami anyatej nélkül viszont kellett...), és kb. tápszeren élt az elején. Teljesen normális, kifejlett 19 éves felnőtt lett belőle.
3/18 anonim válasza:
Az öcsém tehéntejen nőtt fel, ma 35 éves.
4/18 anonim válasza:
nem .orokre akkora marad ,ahogy szuletett :( csak mondom ,hugom aposanak az elso unokatesojanak az egyik haverjanak a gyereke igy jart!
5/18 anonim válasza:
Egyedül vagy ilyen buta, vagy segítenek? Hogyne nőne fel??? Szerinted mi van azokkal a babákkal, akit nem tud szoptatni az anyjuk?
6/18 anonim válasza:
Istenem... Ebből is látszik, hogy egy anyatejen felnőtt ember is lehet defektes. Mert a kérdésből kiindulva a kérdező anyatejen nőtt fel. Bár valószínűleg ezen a tápszer sem segített volna...
7/18 A kérdező kommentje:
Kösz a kedves hozzászólásokat. Megnyilvánulásból látszik milyen emberek vagytok.
2015. jún. 3. 22:49
8/18 anonim válasza:
Már bocs, de a 6-osnak totál igaza van! :'D
És ilyen kérdést milyen ember tesz fel?
Amúgy a fiam 2013 novemberében született, még mindig 1 hetes mert pont 1 hetes lett mikor tápszert kellett adnom neki!
9/18 anonim válasza:
Sajnos tápszeres voltam, úgyhogy ilyen lettem. Te nem gondolsz bele, hogy esetleg olyat sértesz meg, aki nem tud szoptatni? Ne izgulj, a második babám nő fel így, szépek és jól vannak.
10/18 anonim válasza:
Simán felnő. Ma már annyiféle kapható, még hipoallergén is... Amikor én voltam csecsemő, volt a Linolac, meg a Robébi. És én is jól vagyok, köszönöm.
Fel a fejjel, biztos nehéz most neked, de hidd el, örülni kell annak, hogy "jó helyre születtél jókor" és van alternatíva, hogy nem kell mindenféle állatok tejét használnod, vagy hogy van tiszta, jó minőségű ivóvíz/babavíz, amiben a tápszert elkészítheted.
Felnő a baba. És hidd el, amikor kamaszodni fog, rohadtul nem fog már számítani, hogy mennyit szopott. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!