Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Normális az hogy az 5hetes...

Normális az hogy az 5hetes babám éjszaka mikor felkell,3órának kell eltelnie mire visszalszik evés után?

Figyelt kérdés
Elég kimeritő mikor éjszak 2-3fele felkell a pici lányom szopizik és utánna nem alszik el hanem nézelödik, utánna ujra cicizik és nagy nehezen alszik el. Pedig nem teszek semmi olyat hogy felébreszem nem játszok vele és minimálisat beszélek hozzá.
2008. aug. 31. 18:51
 1/3 anonim ***** válasza:
Szia Vannak babák akiknél az éjszaka átértékelödik pár napra.Én is jártam igy de szerencsére csak pár napig tartott.Nem tudtam vele mit kezdeni én sem játszottam vele mégis orákat volt fent,ne izgulj majd helyre áll:)
2008. aug. 31. 19:46
 2/3 anonim ***** válasza:

Mikor pici volt a lányom ő is csinált ilyet, akkor mindíg kislámpa égett, vagy ment a kistévé, hogy lássak.

A kisfiam nyolc hónapos már, ő nem csinált ilyet csak nagyon ritkán. Nála csak éjjeli fény világít.

Nem tudom nálatok milyen fény van éjjel, esetleg próbáld meg, hogy szopizás után teljes sötétet csinálsz, akkor nem lesz mit nézegetnie. Hátha beválik.

Sok sikert, és kitartást kívánok.

2008. szept. 1. 14:30
 3/3 A kérdező kommentje:
Eleinte csak egy kis fény volt akkor is volt úgy hogy tágra nyilt szemekkel nézet, most már megy a TV mert kölönben elalaunék. Lehet akkor ez a baj?
2008. szept. 2. 12:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!