Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Kisfiam 2 éves múlt. Egyik...

Kisfiam 2 éves múlt. Egyik napról a másikra abbahagyta a szopit. Csak éjszaka szopizott már. Nekem pedig fáj, feszül a cicim. Mit csináljak most?

Figyelt kérdés
2010. máj. 1. 13:59
 1/2 anonim ***** válasza:

van fejőd?

Szerintem fejd, de ritkítsd a fejéseket, így talán hamarosan elhagyhatod. Én is mindig féltem, hogy begyullad a lappangó tejtől. Esetleg borogasd állott vízes kendővel (ne legyen se hideg, se meleg).

2010. máj. 1. 14:06
 2/2 anonim ***** válasza:
Ha nagyon fáj fejd le, de csak addig míg nem fáj. Ha csak kicsit feszül akkor elég borogatni és fürdéskor kinyomkodni. Nekem pár nap kellett hozzá és elapadt. Vagy kipróbálhatsz valami homeós gyógyszert is, asszem az ultica urens 30-as apaszt.
2010. máj. 1. 14:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!