Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Árthatok a babámnak azzal, ha...

Árthatok a babámnak azzal, ha szoptatok és sok édességet eszem?

Figyelt kérdés
Terhesség alatt cukorbetegséget állapítottak meg, de igazából csak a terheléses vizsgálatnál ugrott ki egyszer, utána is végig teljesen jó eredeményeim voltak és a szülés után meg is szűnt. A terhesség alatt betartottsm a diétát, most viszont pótolom rendesen, csak félek, nehogy ezzel ártsak a babónak.
2008. aug. 31. 16:26
 1/5 anonim ***** válasza:
Hát ha a babának nem is megadnak nem teszel jót..probáld csökkenteni, minek az a sok édesség??
2008. aug. 31. 16:28
 2/5 anonim ***** válasza:
0%
Aztán meg pár hónap mulva felteszed a következő kérdést:Nem tudom mitől hiztam meg a szoptatás alatt?
2008. aug. 31. 16:48
 3/5 anonim ***** válasza:
0%
Hát a sok cukortól ő is cukros lehet.
2008. aug. 31. 17:26
 4/5 anonim ***** válasza:
Nálam uez a helyzet, én is szoptatok én is diabos voltam és én is most pótlok ;) Igazából tényleg nem kellene, mert az édesség befogja a baba kis hasát, mi pedig hízunk tőle. A csoki kábítószer, függővé válhat az ember, csokifüggővé.. inkább gyümölcsöt kellene nasizzunk. Én azon vagyok, próbálj meg tényleg te is kevesebbet édességet enni és sok gyümölcsöt zöldséget. Attól lesz sok tejecske, nem a csokitól!
2008. aug. 31. 21:22
 5/5 anonim ***** válasza:
48%

Olyan jóindulatú válaszok születtek! Szerintem nem baj, ha kicsivel több édességet eszel. Persze nem kg. számra kell enni, de ha kívánod, hát egyél. Nem hinném, hogy bajt okoznál ezzel!Te érzed, hogy mit kíván a szervezeted és azt gondolom, hogy normális keretek között nem is okoz gondot semmi sem.

Szerintem senki sem a kioktatásra kíváncsi, hanem a segítseget nyújtó, jóindulatú válaszadásra.

Ezt üzenném minden okostojásnak!

2008. aug. 31. 22:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!