Miert kivanom olyan nagyon az edesseget? Szoptatok 3es fel honapos a babam.
Én is nagyon kívánom. Mindegy mi az, csak cukor legyen benne. :)
Csoki, szörp, ice tea, ilyenek. Mondjuk én a terhesség előtt is édesszájú voltam, de most aztán nagyon. Szénhidrátra van szüksége a szervezetemnek, hát megadom neki. :)
Na,ha ezt látná a férjem!!!Akkor nem cseszegetne,hogy folyton eszem :-)
Mondjuk én világ életben sokat ettem és az édességet sem vetettem meg.A terhességem alatt reggel sós,estére édes volt a "menü".De mostanában(3 hónapos múlt a babám és csak anyatejes)Állandóan édeset kell ennem!Szopizik pl.2kor és én 3 kor már megőrülök egy szelet valami tömény édesért!Ha van lehetőségem meg is adom magamnak....már próbáltam hogy nem eszem,de rosszabb volt,így legalább a boldogságérzetem is jobb.Csak az aggaszt kicsit,hogy a pocak nő,olyan kis löttyedt(nem nagy de zavaró)-de majd a szoptatás befejezésével letornázzunk az izgő mozgó gézengúzommal.
Hajrá hajrá éljen a csokigyár :-)
Én is nagyon kívánom az édeset, de mindig is szerettem, most sem vetem meg:( Pedig mindig elhatározom, hogy nem eszem belőle. Én is csak szopiztatok. Csak nem baj ennyi édesség?! Amúgy az én kislányom tegnap volt egy hónapos.
Üdv Nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!