Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Miket csinál már 3,5 hós...

Miket csinál már 3,5 hós babátok? Hány kg? és hány cm? Miket kostoltatok már vele?

Figyelt kérdés
2010. febr. 26. 09:21
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
jaj!a 16:49-es vagyok!!én nem adok neki semmit anyatejen kívül...teát sem!a doki mondta és egyetértek vele...mondjuk a családban voltam emiatt viták meg vannak is,,de én úgy gondolom h ráérek 5-5,5 hónaposan mást adni neki..végül is anyatejet csak most kaphat,nem?
2010. febr. 26. 16:51
 12/14 anonim ***** válasza:

Csak anyatej.

Fiam 6900 gramm és 68 cm volt, lányom 5610 gramm 64 cm volt.

Egyik oldalra fordult, a másik (lány ) hasra.

Nyúltak a tárgykért, mosolyogtak.

2010. febr. 26. 17:09
 13/14 A kérdező kommentje:
Sziasztok!Sajnos tápszeres már a babám mert a sok stressz mitt elment a tejem aztán visszajött de nem kellett neki a cici:(elfordult töle:(igy maradt a táp:(énis korainak tartottam a sütötököt meg ezeket de nekem a gyerekorvos és a védönö is mondta hogy adjak a gyereknek ezeket.Akkor nemértem miért mondták ha rajtam kivül senkinek nem javasolják?!mondjuk gyümit nem nagyon adok még neki csak kostolo volt.Csak sütötököt kap délbe vagy 3órafele mikor hogy,imádja amugy és kéri is minden nap.Gyümit majd csak 4hósan probálok adni neki.Teát azt minden nap kell neki adnom hisz tápszeres szegénykém:(annyira jó nektek hogy anyatejes a babátok:(örültem volna ha nekem is az lett/maradt /volna:(
2010. febr. 26. 18:42
 14/14 xStefix ***** válasza:

Jó nagy tévhit, hogy a csak tápos babáknak korábban kell kezdeni a hozzátáplálást! Nekik sem ajánlott fél éves kor előtt, mert az ő emésztőrendszerük is ugyanolyan "éretlen" még ebben a korban, mint az anyatejeseké. A mai tápszerek pedig tényleg sokkal jobbak, mint a régiek, minden megtalálható bennük, amire egy 6 hónál kisebb babának szüksége van. Úgyhogy felesleges a vitaminhiánytól vagy egyéb betegségtől való félelem miatt korán kezdeni a hozzátáplálást. És ezt hány meg hány "szakember" nem tudja...

Az erre vonatkozó hivatalos cikket most hirtelen nem találom, de ha gondolod, utánanézek. Addig olvasd el ezeket:

[link]

[link]

2010. febr. 26. 20:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!