Próbál valaki fogyózni szopiztatás alatt?
Figyelt kérdés
104 kiló vagyok, 6 hetes jól szopó kisbabám van. 3 naponta 100 grammot hízik a baba. Most 5400 gr, 58 cm. Eddig normál táplálkoztam, ezentúl belefoghatok valamilyen diétába?2010. febr. 25. 19:22
1/6 anonim válasza:
szerintem nyugodtan megpróbálhatod azt hogy 6 után vagy nem eszel,vagy csak 1 almát.Napközben ha lehet a cukrot meg az édességeket kerüld.Kipróbálhatod az almaecetet,minden evés előtt 3 dl vízbe 2 evőkanál almaecet.Jót tesz az emésztésnek,és égeti a zsírt.Arra figyelj csak hogy a napi 3-4 liter folyadék meg legyen,ami ha lehet akkor vízből álljon.Na meg ha észleled hogy csökken a tejcsi akkor tarts szünetet.Sok sikert,és nagyon jó egészséget.
2/6 anonim válasza:
Szia! Én kb. 110 vagyok, 5 hetes babával, és én még nem mertem semmibe belefogni. De nagyon szeretnék fogyni!
Örülnék, ha írnál majd a tapasztalataidról, ha kitalálsz valamit. Akár privátban :)
3/6 anonim válasza:
Nyugodtan diétázhatsz, csak az a lényeg hogy sok sok folyadékot igyál. Egy két csoki hetente belefér (én se bírtam megállni) ehetsz este is de már csak joghurtot vagy gyümölcsöt, vagy pár szál ropit. Sok sikert!
4/6 anonim válasza:
leírom a saját módszeremet: kérdezd meg a védőnőt, mi az a tápanyag-mennyiség, amire a szoptatás miatt FELTÉTLENÜL szükség van. tarts tetszőleges diétát, és ezeket az értékeket add hozzá. hangsúlyozom, hogy tápanyagról van szó, tehát mennyi plusz fehérjét, calciumot stb. kell bevinni. az üres kalóriákat, ami nem tartalmaz hasznos tápanyagot, messzire kerüld! és mozogj sokat! Neked az aqua-fittness-t tudom javasolni, mivel a súlynövekedés miatt az ízületeid eleve terhelve vannak, nem lenne jó őket futással vagy valami egyéb "ugrálós" dologgal tovább terhelni, mert ebből később probléma lehet. emellet jó még az úszás, meg a hasizom gyakorlatok minden formában és minél több mennyiségben (értsd: ameddig bírod. én a felüléseket addig csináltam, amíg a könnyem nem csordult ki). szóval nekem így sikerül lefogyni, 4 hó alatt evrsenysúlyra. próbáld ki, ha gondolod :)
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Egyébként császárral szültem, a hasizmom is többek között még nagyon érzékeny. Hasizomgyakorlatokat mikortól lehet végezni?
2010. febr. 27. 10:38
6/6 anonim válasza:
Szia, hasizom tornával inkább várj még ha császárral szültél.Szerintem olyan 3 hónapos korig. Vagy próbáld meg keveseket, és ha fáj akkor hagyd abba. Inkább még a séta a babával. :)Sok sikert. Én már 5 kg-ot fogytam 3 hét alatt. A diéta a lényege. 8 hós kislány anyukája.(császáros)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!