Ki volt ott? Mit gondoltok erről?
A plakátokat meg a nyári melegben megsülni nem akaró embereket nem szopja egy csecsemő. Azt nem tudják felfogni az anyák, hogy lehet számukra ez a világ első 8 csodája, de egy idegennek nem olyan vonzó tudat. Azt már szinte hozzá sem merem tenni, hogy a plakátokon szereplő nők még szépek is, meg a legtöbb ember a lengén öltözik, van önkritikája.
Amúgy meg nem az a legfőbb gond, hogy szoptat, hanem hogy ekkora felhajtást csinál belőle. Istenem, érte egy nem is olyan nagy kellemetlenség (mivel állítólag nem utasították ki, csak ajánlották neki, hogy távozzon, és nem is a mcdonaldshoz tartozott az őr), nem fog belehalni! Ha ez élete legnasgyobb gondja akkor irigylem. Enyhén szólva túlreagálás, és ez az ami visszataszító, hogy ennyire nyomatják a képünkbe, hogy nekik ehhez joguk van.
Engem is - és nem én vagyok az egyetlen - hányszort ért már olyan megaláztatás aminek az volt a lényege, hogy a megalázó fél anya, neki gyereke van, ő jobban tudja mint én, neki joga van ehhez meg ahhoz... Juj, brühühühü, akkor most én is rohanjak flashmobot tartani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!