Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Ki volt ott? Mit gondoltok erről?

Ki volt ott? Mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés
Egy anyát kitessékeltek a McDonald's-ból,mert szoptatott,erre utána ellepték a szoptatós anyák a mekit tüntetés gyanánt.A szoptatás a világ legtermészetesebb dolga.Ez a csapból is folyik,én is aláírom.De ha bemegyek éhesen,jó étvággyal elkezdek enni,tényleg kötelességem eltűrni a szoptató anyák pofámba bámuló pucér mellét?Mert akkor én meg bemegyek szeretkezni a párommal,az is természetes dolog,nem?Nyilván tudom,hogy szeméremsértés,de azért érződjön az irónia.Szerintetek?

2015. máj. 22. 16:11
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
40%
A BKV-n nyáron húsz perc alatt több mellett, feneket és segget látsz, mint amennyi bőr kilátszik szoptatáskor egy anya melléből, főleg, ha segédeszközt is használ. Miért is kell ezen ennyire felháborodni? Félpucér nők szerepelnek maxi plakátokon minden megállóban, de ha valakinek kilóg 10x10 centi szabad bőrfelülete a gyerek feje felett, hát az juuuuuj... mi ez, ha nem álszentség?
2015. máj. 22. 20:46
 12/19 anonim ***** válasza:
60%

A plakátokat meg a nyári melegben megsülni nem akaró embereket nem szopja egy csecsemő. Azt nem tudják felfogni az anyák, hogy lehet számukra ez a világ első 8 csodája, de egy idegennek nem olyan vonzó tudat. Azt már szinte hozzá sem merem tenni, hogy a plakátokon szereplő nők még szépek is, meg a legtöbb ember a lengén öltözik, van önkritikája.

Amúgy meg nem az a legfőbb gond, hogy szoptat, hanem hogy ekkora felhajtást csinál belőle. Istenem, érte egy nem is olyan nagy kellemetlenség (mivel állítólag nem utasították ki, csak ajánlották neki, hogy távozzon, és nem is a mcdonaldshoz tartozott az őr), nem fog belehalni! Ha ez élete legnasgyobb gondja akkor irigylem. Enyhén szólva túlreagálás, és ez az ami visszataszító, hogy ennyire nyomatják a képünkbe, hogy nekik ehhez joguk van.

Engem is - és nem én vagyok az egyetlen - hányszort ért már olyan megaláztatás aminek az volt a lényege, hogy a megalázó fél anya, neki gyereke van, ő jobban tudja mint én, neki joga van ehhez meg ahhoz... Juj, brühühühü, akkor most én is rohanjak flashmobot tartani?

2015. máj. 22. 22:21
 13/19 anonim ***** válasza:
70%
szerintem hagyjátok figyelmen kívül ezt a kérdést. a kérdező 5-6 ilyen kérdést tett ki,csak a provokálás a célja.
2015. máj. 22. 22:32
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Arról nem is beszélve, hogy míg az anyuka kellemetlenségét valószínűleg senki, vagy csak egy-két ember hallotta (éls otthon sem tudák volna meg ha nem kürtöli szét), addig ezek az okos, tudatos nők az ország szeme láttára megaláztak egy embert aki egyetlen hibát vétett. Aztán az már nem érdkeli őket, ha mondjuk kirúgják, és neki is van otthon gyereke, akit etetni kéne... Ha nem lesz pénze rá, megszoptatják neki? xD A mcdonalds meg röhög a markába, mert a rossz reklám is reklám. Szóval a vörös ködtől kicsit messzebbre kéne látni.
2015. máj. 22. 22:34
 15/19 A kérdező kommentje:
Nem írtam még ki kérdést ezzel kapcsolatban,kerestem is,hogy van-e,de én nem találtam.Keversz valakivel.Az utolsó véleményét én is osztom,ha nincs ekkora ügy csinálva belőle,talán ki sem írom a kérdést,de szerintem ezek után sokan fogják azt lesni,hogy ha valaki valami nyilvános helyen van egy babával,akkor mikor kapja elő a mellét.Ha ez volt a cél,akkor sajnos egyes anyák a szüléssel elvesztették az agyukat.A létszükséglet szót is ki lehetne forgatni.A létezéshez a szex is szükséges.:) Pont,hogy ki lehetne bírni otthonig a szoptatást,nem hal bele a gyerek,ha egy órával később kap.Ha pedig ekkorra esik a napirendjében,akkor fel kell készülni,nem kell elindulni,vagy ha muszáj,akkor kapjon egy kis tápszert.Nekem is van gyerekem,soha nem szoptattam nyilvános helyen.Ahogy nem is pisiltem,pedig az is mennyire természetes dolog,ha sokáig kell tartani,bizony okozhat bajokat.Végezetül sok helyen lehet már pelenkát cserélni a mosdókban.Azt sokkal szívesebben megcsinálják az anyák,mint hogy bemenjenek ugyanoda etetni?Erre kellene inkább az állítólag gyerekbarát helyeknek figyelni.
2015. máj. 23. 08:13
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
jó,hogy kérdező te nem indulsz neki,de akinek ezer meg egy elintéznivalója van,és mindezt busszal tehát fél nap rámegy,az nem tudja megoldani,hogy csak otthon egyen a gyerek. ami kocsival fél óra,busszal-hévvel gyaloglással 2. itt nem a mekire gondolok,hanem ha el kell mennem orvoshoz, papírokat intézni,bevásárolni stb stb mikor fél nap csak megy az ember. nem mindenki tudja megoldani,hogy mindenhová kocsival,és semmi hosszabb útra. csak mire megyek pl. 25 km-ert úgy néz ki 20perc gyaloglás,hévezés, leszállás,várakozás, jó forgalomban 20-30 perc busz leszállás. és még nem intéztem ott semmit,nem mentem haza. és ez csak egy hely,25km. nem mondhatom a babámnak,kicsim te most bírj ki 7 órát evés nélkül mert másokat zavar ha te eszel. vagy kicsim egyél itt a benzinkút wcben. a mellem meg szét is durranna ha egész napos programnál cumisüveget adnék. van,mikor muszáj helyzet van :-(
2015. máj. 23. 08:41
 17/19 anonim ***** válasza:
0%
a kerdezo egy degeneralt barom,biztos nincs gyereke.mindenkit aki a nyilavonos szoptatas melett van lepontoztak,erdekes nem?
2015. máj. 23. 14:04
 18/19 A kérdező kommentje:
Na akkor én is pontoztam.Természetesen mindenki zöld kezet kapott,aki normálisan válaszolt,az is aki nem értett velem egyet,mégis kultúráltan szólt hozzá.Aki meg pirosat kapott...:) Hát igen,nem mindenki intelligens.
2015. máj. 23. 14:13
 19/19 anonim ***** válasza:
Hát igen. Kár, hogy kérdezőt nem lehet pontozni. Szép eredmények jönnének ki!
2015. máj. 23. 14:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!