Egy anyát kitessékeltek a McDonald's-ból,mert szoptatott,erre utána ellepték a szoptatós anyák a mekit tüntetés gyanánt.A szoptatás a világ legtermészetesebb dolga.Ez a csapból is folyik,én is aláírom.De ha bemegyek éhesen,jó étvággyal elkezdek enni,tényleg kötelességem eltűrni a szoptató anyák pofámba bámuló pucér mellét?Mert akkor én meg bemegyek szeretkezni a párommal,az is természetes dolog,nem?Nyilván tudom,hogy szeméremsértés,de azért érződjön az irónia.Szerintetek?
engem totál hidegen hagy ki hol szoptat. ha valaki az orrom előtt akk megtisztelem azzal, hogy elfordulok :)
számomra intim dolog volt a szoptatás, igyekeztem mindig itthon lenni mikor ideje volt, ha nem jött össze akkor meg elvonultam egy nyugis helyre, letakartam magunkat egy pelussal...
2015. máj. 22. 16:14
2/19 anonim válasza:
Engedélyt kért, majd fal felé fordult, pelenka volt a vállán, úgy szoptatott, mégis kirakták. Először tájékozódj, miért álltak ki érte, utána ítélkezz!! Intelligens ember utána néz, mielőtt véleményt alkot valamiről.
2015. máj. 22. 16:19
3/19 anonim válasza:
te hulye vagy ,hogy lehet osszehasonlitani a szoptatast azzal hogy szeretkezel a paroddal?agybeteg
2015. máj. 22. 16:29
4/19 A kérdező kommentje:
Kedves 2-es!Nagyon intelligens viselkedésre vall az is,ha "bosszúállásképp" összecsődülnek a környék szoptatós anyái,hogy majd ők megmutatják!Hát megmutatták.Nem a többi emberre tartozik a szoptatás.Ha takarva van,ha nincs.Egy étteremben,ahol mások esznek,főleg.Azért kíváncsi vagyoj,hogy a Nyugati mekiben hová tud sarokba befordulni.Akkor is tudják mit csinál,ha takarja.Nem igaz,hogy nem bírja ki hazáig.
2015. máj. 22. 16:30
5/19 anonim válasza:
lehet diszkréten is csinálni,szerintem azzal nincs baj
2015. máj. 22. 16:33
6/19 anonim válasza:
Ebben a cikkben az van, hogy az Anyuka azt mondta, hogy nem rakta ki a biztonsági őr, csak szólt neki, és erre magától távozott
Én a magam részéről nem vagyok híve a nyilvános szoptatásnak. 3 gyermekem van, mindegyiknél meg tudtam oldani úgy hogy nem mások előtt etettem. Ennek ellenére azt mondom, hogy ha valóban úgy volt, hogy engedélyt kért, és félrevonultan szoptatott, akkor jogos a felháborodás. A tüntetést viszont egy kicsit túlzásnak tartom.
2015. máj. 22. 16:35
7/19 anonim válasza:
"Nem igaz,hogy nem bírja ki hazáig."
Nincs mit mondani erre. Puffogj csak! ÚGy kell neked!
Attól még szoptatni nem vérlázítóan felháborító, ha elönti az agyad az epe akkor sem. Akkor és ott rakom ki a mellem, és ott szoptatok, ahol akarok. Az orrod előtt is. Te meg pukkadj meg! Ez van!
2015. máj. 22. 17:20
8/19 anonim válasza:
pucér mellek? azért 1000nőből 999 nem mutogatja a pucér melleit csak úgy :-) van már szoptatzós kendő,textilpelus,,takaró. a szexxel azér ne hasonlísd,mert az evés létszükséglet, a szex nem.
2015. máj. 22. 18:46
9/19 anonim válasza:
*azért. nem vagyok tajparaszt,csak vacakol a billentyűzet :D
2015. máj. 22. 18:47
10/19 anonim válasza:
17:20 persze! Ugyanígy megpukkadnak az anyukák is amikor a gyerektelen ember az ő kárukra követ el valamit... És nem szexre gondolok. De az bezzeg felháborító.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!